ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΪΟΥ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. Η ΣΑΠΙΛΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.

By Troktico, 14 March, 2023

 

 


 


 


 

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος


 

Ελληνίδες Έλληνες και εν Χριστώ αδελφοί.

Αν περιμένετε και σ’ αυτήν την δολοφονία των παιδιών στα Τέμπη να δείτε τους δολοφόνους να τιμωρούνται, μάλλον θα έχετε ξεχάσει ότι ζείτε στην πιό διεφθαρμένη πολιτικά χώρα της Ευρώπης, όπου για την βρώμα της σαπίλας σε Κυβέρνηση και Δικαιοσύνη, μιλάει όλος ο κόσμος. 

 

 


 

 


 

Είμαστε η μόνη χώρα του πλανήτη, όπου με τις «μεταρρυθμίσεις» που έχουν γίνει στην Δικαιοσύνη από το 2010 και μετά και με τους νόμους που έχουν ψηφίσει, έχει δημιουργηθεί σήμερα ένα ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ για όλους τους εγκληματίες και έχει δοθεί ασυλία, εκτός από τους πολιτικούς και σε πολλούς ακόμα εμπλεκόμενους σε δημόσια εγκλήματα, όπως έγινε και με τους Νοσοκομειακούς γιατρούς για τα ιατρικά εγκλήματά τους, όπως τα απαιτούσε ...... το “πρωτόκολλο covid”.

Διότι το να μην δίνεις αντιβίωση στους ασθενείς με “covid” και να τους αφήνεις να πεθαίνουν, ήταν έγκλημα κατά την ιατρική επιστήμη, τον κώδικα δεοντολογίας των ιατρών και τον Ποινικό Κώδικα,

αλλά με Συνταγματικά ΆΚΥΡΕΣ Υπουργικές Αποφάσεις, τους έδωσαν ασυλία τα ΣΑΠΑΚΙΑ της Κυβέρνησης, για να μην τους διώκουν οι Εισαγγελείς σε περίπτωση μηνύσεως πολιτών.


 

Οπότε υπό το σημερινό καθεστώς της σάπιας Κυβέρνησης που ελέγχει και την επίσης σάπια Δικαιοσύνη, μην περιμένει κανείς να δει τους ενόχους και αυτού του εγκλήματος, να τιμωρούνται. 


 

ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ που βλέπετε από τους ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ αποσκοπούν στην ΕΚΤΟΝΩΣΗ της οργής των πολιτών,

που βδομάδα με την βδομάδα όλο και λιγότεροι θα συμμετέχουν, μέχρι να υπάρξει η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΤΟΝΩΣΗ.


 


 


 

ΤΑ ΜΜΕ παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο προς την ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ και χρησιμοποιούν «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ» ΜΕΘΟΔΟ.


 


 


 

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, για να μην μπορεί κανείς να επικεντρώσει κάπου την ευθύνη. 


 

- ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ που αποδεικνύουν ΕΥΘΥΝΕΣ, μαζί με συνομιλίες ΑΣΧΕΤΕΣ που δεν αφορούν την ΟΥΣΙΑ της υπόθεσης, αλλά δημιουργούν ΕΝΤΥΠΩΣΕΣ, για να μην μπορεί κανείς πάλι να επικεντρώσει στις ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ. 


 

- ΚΑΛΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ και καταγγέλλουν όλα τα λάθη τις παραλείψεις και τα φαγοπότια που έχουν γίνει από το 2000 και μετά. (Λαβύρινθος ευθυνών)


 

- - ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ «ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ» εντός των ΜΜΕ π.χ. (Αρβύλες) για να δείχνουν πως «ψιλο-φαγώνονται» και «αλληλο-κριτικάρονται» αλλά χωρίς ουσία και κυρίως χωρίς αποτέλεσμα όπως γίνεται και στην Βουλή. 


 

- ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ όπως είπε και ο ΣΑΠΙΟΣ Πρωθυπουργός, ΘΑ ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ. Και σιγά σιγά το περισσότερο φταίξιμο να δείτε που θα το ρίξουν στον ΝΕΚΡΟ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟ.


 

- ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ, είναι κρίμα να ρίξουν το φταίξιμο ΜΌΝΟ στον ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ και να τον βάλουν φυλακή.


 

- ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΙ' ΑΥΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ κι αφού παραιτήθηκε ο Καραμανλής και Ο ΣΑΠΙΟΣ ο Μητσοτάκης ανέλαβε ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ όλη την «πολιτική ευθύνη για όλους όσους Κυβέρνησαν από το 74 και μετά,

... ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ και ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ και τέλος ΜΑΪΟΥ θα γίνουν οι εκλογές της «Δημοκρατίας», 

που όπως λένε στο καφενείο της Βουλής

ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, 

και ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ,

όπως γίνεται πάντα.


 

Και για να μην το ξεχάσω, ΚΑΙ ΤΟ «ΞΥΛΟ» ΣΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ήταν ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ για να δημιουργήσει ακόμα μία βαλβίδα εκτόνωσης της λαϊκής οργής.


 

Και όσο θα εκτονώνεται η οργή του κόσμου με τα συλλαλητήρια του ΚΚΕ, τους σκηνοθετημένους "τσαμπουκάδες" στα Εξάρχεια

και τον ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ των ευθυνών που θα δημιουργούν τα ΜΜΕ,

οι ΣΑΠΙΟΙ Εισαγγελείς και Ανακριτές

όχι μόνο ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΤΥΛΙΓΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΒΆΡΙ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΏΝ από τον ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ ΠΡΟΣ ... «ΑΝΩΘΕΝ»,

αλλά θα παρακολουθούν την εκτόνωση της λαϊκής οργής, 

για να δουν πότε θα μπορούν να ελευθερώσουν τον ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ.


 

Θα είναι πάντως πιο σύντομα απ' όσο χρειάστηκε για να ελευθερώσουν τον Λιγνάδη.


 

Όσο για τις «πολιτικές ευθύνες» που είπε ο ΣΑΠΙΟΣ Μητσοτάκης, πως αναλαμβάνει και για όλους τους προηγούμενους, θα του πω το εξής: 

«Άσε ρε ΣΑΠΙΕ τις «ευθύνες» και κοίτα που έχει βρωμίσει η σαπίλα σου μέχρι την Αμερική. 


 

Δες λιγάκι που όλη η Ελλάδα σε βρίζει και σε γ@μ@ει

και αφού ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ αναλαμβάνεις την «πολιτική ευθύνη», άστο βρε μ@λ@κ@ για να μην έχεις και πολιτικό κόστος. ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΓΩ την ευθύνη.»

Έτσι κι’ αλλιώς μήπως υπάρχει καμία διαφορά, μωρή ΕΛΕΕΙΝΗ ΣΑΠΙΛΑ;


 


 

Ελληνίδες και Έλληνες.

Έτσι επιχειρούν και πάλι ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ άλλο ένα έγκλημα κατά των Ελλήνων και θα πάνε οι «Δημοκράτες» και σε εκλογές τον Μάιο,

για να ξανα-μαγειρέψουν ΣΑΠΙΕΣ και ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ Κυβερνήσεις,

έχοντας για άλλοθι το:...... «Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΕ».....!!!


 


 


 

Που να μην βρουν ούτε την ψήφο τους οι δολοφόνοι, για να τελειώνουμε με την απάτη του: ... «ο λαός μας ψήφισε».

«ΑΥΤΑ» ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ

και τους το ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ

που ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ.