Πολιτειακή ανωμαλία

By τροκτικο, 10 April, 2023

 

Θα γίνει πολιτειακή ανωμαλία έλεγε ο Γέρων Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός " Θα γίνει μια πολιτειακή ανωμαλία. Μόλις γίνει η πολιτειακή ανωμαλία, θα τραβήξει πίσω το κεφάλαιο. Το παγκόσμιο κεφάλαιο. Το κεφάλαιο είναι διεθνές, εβραϊκό. Μόλις τραβήξει πίσω το κεφάλαιο, θα απολυθούν όλοι οι υπάλληλοι " αυτά έλεγε και δέν μπορούσαμε να το εξηγήσουμε νομίζαμε ότι θα γίνει πραξικόπημα , αλλά τελικά το λεγόμενο συνταγματικό τόξο εδώ και 3 χρόνια  έχει κάνει κατάλυση του συντάγματος των Ελλήνων με τις αντισυνταγματικές διατάξεις που έχουν ψηφίσει όλα τα κόμματα της Βουλής για την υγειονομική κρίση , την υποχρεωτικότητα του εμβολίου , των εγκλεισμό των πολιτών στα σπίτια τούς , την μάσκα κτλ .

“Ελευθερία” προκύπτει “παρά τό ἐλεύθειν ὅπου ἐρᾶ τίς”, δηλαδή “να πηγαίνει κάποιος εκεί όπου αγαπάει/επιθυμεί”. (ἐλεύθω= ἐρχομαι, πορεύομαι / ἐρῶ= αγαπώ -> ἔρως) “Ελευθερία” λοιπόν δεν είναι, σύμφωνα με την ετυμολογία της λέξεως, το να μην είσαι σκλάβος ή δούλος, αλλά το να πράττεις εν γένει σύμφωνα με ό,τι σου γεννά έρωτα στην ψυχή σου… Η ελευθερία είναι, για έναν άνθρωπο, η δυνατότητά του να δρα κατά βούληση. Βούληση καλείται η δυνατότητα του ατόμου να θέτει στόχους / σκοπούς και να αποφασίζει να τους πραγματοποιεί .

Ύστερα από την εγκαθίδρυσει  της υγειονομικής χούντας αισθανθήκατε σε κάποια στιγμή της ζωή σας ελεύθεροι ; Σου απαγορεύουν να κινήστε να μιλάς να σκέφτεσαι ελεύθερα , όπου πηγαίνεις πρέπει να φοράς πάντα μάσκα και να έχεις ένα χαρτί που αποδεικνύει ότι δεν είσαι  άρρωστος , μιλάς στο τηλέφωνο σε παρακολουθούν , γράφεις την γνώμη σου σε μπλοκάρουν κτλ. Παντού υπάρχουν σπιούνοι - καρφιά - προδότες της ελευθερίας σου.

Πλέον με την αποβολή από τής εκλογές ενός κόμματος ψηφίζοντας 3 νόμους και εκβιάζοντας δικαστές για να περάσουν την καθαίρεση του κόμματος " Έλληνες "  γιατί θα μπει στην Βουλή και τους χαλάει τα σχέδια της αυτοδυναμίας , δείχνουν το ποίο φασιστικό τούς πρόσωπο . Βέβαια τα καλύπτουν όλοι μαζί και έχουν μπουκώσει τούς δημοσιογράφους με ατέλειωτο χρήμα , όποιος δεν δέχεται  , διευθυντής ΟΣΕ ( Βάρκιζα ) Καραιβάζ Γεώργιος δημοσιογράφος κτλ. κανονική συμμορία η Μαφία .

Η άκρα απόδειξη της πολιτειακής ανωμαλίας είναι η μή συμμετοχή του κόμματος "Έλληνες " στης επερχόμενες εκλογές αυτό συνιστά  ξεκάθαρα  αλλοίωσε του συντάγματος δηλαδή  πολιτειακή ανωμαλία .  Άρα τι περιμένουμε κατάρρευση των τραπεζών παύση πληρωμών  , απόλυση υπαλλήλων λόγο αδυναμίας πληρωμών , αναταραχές στούς δρόμους για ένα κομμάτι ψωμί , παύση στήριξης των ευρωπαϊκών τραπεζών , προδοσία των πολιτικών και χτύπημα από τους Τούρκους στην Κρήτη  και στην Χίο και Λέσβο . Τότε θα καταλάβουν οι Έλληνες την μεγάλη προδοσία που έχουν υποστεί από τους πολιτικούς ηγέτες που τους διαπομπεύουν τα τελευταία 50 με 70 χρονιά .

 

Καλή λευτεριά αδέρφια