Τελικά ποιός έπνιξε των Αντώνη ;

By τροκτικο, 10 September, 2023

 

Γράφει το trokrico

Η κοινωνία έπνιξε τον Αντώνη και μέσα σε 2 μέρες άνοιξαν οι ουρανοί και έπνιξαν την κοινωνία. 

Ολόκληρη η κεντρική Ελλάδα βρέθηκε κάτω από το νερό άνθρωποι και Ζώα προσπαθούσαν να σώσουν την ζωή τούς , λες και ο θεός θέλει να βάλει ένα τέλος στην κοινωνία πού φτιάξαμε όλοι μαζί τα τελευταία 50 χρόνια, όπως έκανε επί εποχής Νώε - όπως είχε κάνει επί εποχής Δευκαλίων. Να βάλει ένα τέλος σε όλους εμάς πού πετάμε στην θάλασσα ότι έχει δημιουργήσει ο θεός χωρίς συνείδηση, χωρίς συναίσθηση, χωρίς μετάνοια - όπως έκανε ο ναυτικός των Αντώνη - όπως κάνουν τόσες γυναίκες - μητέρες ή  υποψήφιες μητέρες τα αγέννητα παιδιά τούς. 

Πιστεύεται ότι είναι τυχαίο η θεομηνία ( φωτιές - πλημμύρες - σεισμοί ) ; ή μήπως το αξίζουμε; 

Τελικά είμαστε όλοι υποκριτές ξεχάσαμε τα τρένα στα Τέμπη μέσα σε λίγες εβδομάδες γι'αυτό η άμεση τιμωρία μας μετά τον πνιγμό - δολοφονία τού Αντώνη άμεσα  ο ουρανός απάντησε με πλημμύρες.

Τέλος η παραγωγή πρωτογενή προϊόντων  κεντρικής Ελλάδας για ένα με δύο χρόνια ( Γάλα - σιτάρι - αλεύρι - φρούτα - λαχανικά - μέλι- Λάδι) και ότι  παράγονται από αυτά , οι τιμές στα βασικά αγαθά θα φτάσουν στα ύψη - θα πούμε το ψωμί ψωμάκι! Το αξίζουμε όμως ! 

Πιστεύεται ότι είναι τυχαίο η θεομηνία ( φωτιές - πλημμύρες - σεισμοί ) ; ή μήπως το αξίζουμε; 

Αν δεν συνέλθουμε έρχονται  κι άλλα  γεγονότα - θεομηνίες πού θα έχουν σαν σκοπό να μας συνεφέρουν ! 

Το τελικό χτύπημα θα είναι η απόλυτη σκλαβιά με την ψηφιακή ταυτότητα πού θα φέρει πάνω της τον ένα και μοναδικό αριθμό, όπου χωρίς αυτόν δεν θα μπορούμε  να κάνουμε τίποτα στον ψηφιακό κόσμο - κοινωνία φυλακή πού μας ετοιμάζουν.