Η αμαρτία έγινε μόδα ( απάντηση σε Παναγιώτης Νούσιας )

By Troktico, 18 May, 2024

 

Γράφει το troktico 

 Παναγιώτης Νούσιας : Για πες μου τι είσαι. Είσαι που…ς ?

  Την αμαρτία όταν την κάνουμε , δεν ντρεπόμαστε , και μάλιστα στον κύκλο μας υπερηφανευόμαστε  . όταν μας την τονίζουν - υπενθυμίζουν ή την βγάζουν στην επιφάνεια και μας την  λένε , τότε μας τσούζει . 

    Αν κλέψουμε λέμε σε γνωστούς μας , έτσι για να γελάσουμε και για υπερηφάνεια , ότι κλέψαμε ή κοροϊδέψαμε αυτόν ή τον άλλον και πόσο μάγκες είμαστε  ( είμαστε κλέφτες και απατεώνες ; ) . Αν σκοτώσουμε ( είμαστε δολοφονεί; ) . Αν άνδρας πάει με γυναίκα παντρεμένη ή το αντίστροφο  , γυναίκα πάει με άνδρα παντρεμένο , το λέμε σε γνωστούς μας για υπερηφάνεια , πήγαμε με την τάδε ή τον τάδε ( είμαστε πόρνοι και μοιχοί ; ) . Αν άνδρας πάει με άνδρα ( τί είναι ;) 

   Ένας άνθρωπός , ο οποίος φοράει ράσο , ελέγχει έναν celebrity της ψωροκώσταινας , για τα πεπραγμένα στην ζωή του , όπου ο ίδιος τα διαφημίζει και τα θεωρεί δεδομένα - κεκτημένα , και αντί να θεωρηθεί ευλογία από τον συμπαθέστατο Λάκη , και  να ταπεινωθεί  και να αναγνωρίσει τα αμαρτήματα του , το θεωρεί προσβολή του χαρακτήρα του , και ξεκινάει μία επίθεση κατά της εκκλησίας και του κλήρου ( που και αυτοί έχουν τα δικά τους κρίματα ) μαζί με τους δημοσιογράφους . 

   Άγιος Παΐσιος «Η αμαρτία έγινε μόδα» και δυστυχώς πολλοί από εμάς δεν νοούμε να το καταλάβουμε ,  «Αν δεν αντιδράσουμε, θα σηκωθούν οι πρόγονοί μας από τάφους»