Μητσοτάκης VS  Poutin 1–0

By τροκτικο, 19 March, 2024

 

Γράφει το troktico

 

 

Πεδίο βολής Κρήτης  -  Τυμπάκι

 

  Μετά από εξαντλητικές δοκιμές και προσομοιώσεις βολών και εκτοξεύσεις πυραύλων Έλληνες – Ισραηλινοί – Αμερικάνοι και Τούρκοι ηλεκτρονικοί πέτυχαν τον απίστευτο συγχρονισμό βολής συστήματος αναβαθμισμένου Ελληνικού  S – 300 PMU– 1  σε S- 400 TRIUMH  πύραυλος 40 N6E  200 χιλιόμετρα με το Αμερικάνικο σύστημα  PATRIOT  βλήμα  GEM   + 200 χιλιόμετρα .

   Το ραντάρ εμπλοκής του  S-400  καθοδηγεί δύο βλήματα ανα στόχο , ένα ρωσικό και σε απόσταση ουράς το αμερικάνικο , όλα τα ραντάρ βλέπουν μόνο ένα βλήμα λόγω της εγγύτητος . Μόλις τα Ρωσικά εναέρια μέσα , αντιληφθούν την ύπαρξη του ρωσικού βλήματος ενεργοποιούν το σύστημα αναγνώρισης    IFFκαι εκτρέπουν εύκολα αυτόν ως φίλιο , ακριβώς στο νεκρό χρόνο εκτροπής ο όπισθεν ερχόμενος PATRIOT ενεργοποιεί την κεφαλή αναζήτησης και καταρρίπτει τον στόχο . Ο χρόνος αντίδρασης του αεροσκάφους είναι ελάχιστος , δια τούτο οι Ρώσοι ομιλούν για φίλια πυρά – 12 Su-34  ,  2 αεροσκάφη  A50  Awacs ,  Su-35  κατερρίφθησαν πάνω από την Μαιώτιδα λίμνη  - Αζοφική θάλασσα , διεσώθησαν μόνο 2  Su-35  πραγματοποιώντας ακραίο ελιγμό.

   Οι εκτοξευτές των συστημάτων πρέπει να βρίσκονται παράπλευρα , μόνο οι Έλληνες παγκοσμίως έχουν διασυνδέσει το ρωσικό σύστημα με την δυτική αεράμυνα  , οι Τούρκοι κάτοχοι των S-400  έδωσαν στοιχεία από το εξελιγμένο ραντάρ .

   Η πρόσφατη επίσκεψη Μητσοτάκη στην Οδησσό και η καταστροφή «σταθμευμένων» συστημάτων S-300   και  PATRIOT  επιβεβαιώνει το αληθές , δια τούτο διέψευσαν οι Ουκρανοί τους Ρώσους και οι Ρώσοι τους Ουκρανούς , για να μην αποκαλυφθεί το μυστικό της «αντιεπιχειρησιακής» ταυτόχρονης ύπαρξης στον ίδιο χώρο . 

   Το κόστος για την Ρωσία είναι τεράστιο , ουσιαστικά πρέπει να αλλάξει τους  κωδικούς αναγνώρισης  ΙFF και να απωλέσει την εναέρια επιτήρηση και ανάσχεση Α2 ΑD  για αρκετό διάστημα .

   Ο Μητσοτάκης νίκησε , αλλά ας όψεται η Αθήνα , διότι η αντίδραση της Μόσχας θα είναι «κρύα» και τερατώδης   +2026