Τελετουργίες στα Τέμπη

By Troktico, 29 April, 2023

 

Γράφει το troktico

 

Αρθ.  Χρήστου Μαντζιάρη  «Τάισαν δαίμονες στα Τέμπη;»

 

Παρατηρήσεις 

Το φερόμενο ως σπήλαιο των βακχίδων - βααλίδων  κατά τη απόκρυφη μυστικιστική παράδοση Γάλλος μύστης E.S – απεκαλύφθη κατά την διάνοιξη της σήραγγας των Τεμπών .

 Η τεραστίων διαστάσεων αίθουσα υποβαστάζεται από κίονες ήτο δε πλήρης προηγμένης -αρχαίας-τεχνολογίας ‘Ήφαιστο-τεχνουργημάτων τα οποία απομακρύνθηκαν πρός άγνωστη κατεύθυνση.

 Στην εν λόγω αίθουσα 15 περίπου στρεμμάτων λάμβαναν χώρα  τελετουργίες προς τιμήν του Δία – σημειωτέον  ότι Δίας και  Άιδις, Άδις – αναγραμματισμός  ως χθονια θεότητα και Βάαλ ταυτίζονται –  ιερό του Δία – Βάαλ στον λόφο του Ναού Ιεροσόλυμα .

 Ή λέξη Τέμπη δεν απαντάται πουθενά στην αρχαιότητα , τό δίγραμμα   μπ  δεν υπάρχει ¨βλ. επίτομο  λεξικό αρχαίας ορθογραφικό ερμηνευτικό – εκδ. οίκος Χάρη Πάτση ¨ « στενός αύλών δι ού ρέει ό Πηνειός» αναφέρει ο ιστοριογράφος της εκστρατείας του Ξέρξη, το λεξικό πάπυρος τόμος 11 σελ. 653 στη λέξη Τέμπη – Τεμπέα το αναφέρει ως τοπωνύμιο  άγνωστης ετυμολογικής προέλευσης  αποκομμένη κοιλάδα . Άρα η εκδοχή να συνδέεται με το λατινικό Tempus – χρόνος είναι η επικρατέστερη καθόσον το σπήλαιο λειτουργούσε ώς κέντρο επικοινωνίας με τον κάτω κόσμο – χρονοπύλη  .

 Κατά τον εγκαινιασμό της μεγαλύτερης σήραγγας της Ευρώπης ,  {«που φιλοδοξεί να δημιουργήσει έναν νέο άξονα σιδηροδρομικών μεταφορών βορρά-νότου στην Ευρώπη, δόθηκε την Δευτέρα (12/12/16) στην κυκλοφορία.Η σήραγγα GBT (Σήραγγα Βάσης Γκοτάρ), μεταξύ των πόλεων Ζυρίχη και Λουγκάνο, έχει μήκος 57 χιλιομέτρων και διασχίζει το βουνό Σεν Γκοτάρ στις Άλπεις και χρειάστηκε 17 χρόνια εργασιών προκειμένου να ολοκληρωθεί, ενώ κόστισε 11 δισεκατομμύρια ευρώ.Τα εγκαίνια της σήραγγας είχαν γίνει τον Ιούνιο από τον πρόεδρο της Ελβετικής συνομοσπονδίας Γιόχαν Σνάιντερ-Άμαν, παρουσία του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ, της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, του Ιταλού πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι και του αυστριακού καγκελαρίου Κρίστιαν Κερν. Όμως από την ημέρα που δόθηκαν τα πλάνα από την γιορτή που πραγματοποιήθηκε κατά τα εγκαίνια του μεγάλου έργου, έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο έντονη φημολογία για την «εικαστική θεματολογία» της γιορτής. Συνομοσιολόγοι από όλο τον πλανήτη κάνουν ανοικτά λόγο για μια «σατανιστική τελετή», καθώς υπάρχουν πολλά σύμβολα που έχουν συνδεθεί με τον διάβολο, ενώ κάποιοι ψυχραιμότεροι κάνουν λόγο για παγανιστικά σύμβολα συνδεδεμένα με τις παραδόσεις των γύρω περιοχών  ΠΗΓΗ - NEWSBOMB»}, μεταξύ των άλλων τραίνων έλαβαν δαιμονικές ευλογίες  και τα δύο(2)  εμπλεκόμενα εναπομείναντα τρένα της ίδιας εταιρείας . Το δρομολόγιο της δήθεν εμπορικής αμαξοστοιχίας ήτο και αδήλωτο και απόρρητο πέραν δέ του απεμπλουτισμένου ουρανίου ( Du , σχάσιμο ισότοπο U-235   ) που μετέφερε , ακινητοποιημένο εντός της σήραγγας περίμενε υπομονετικά την επιβίβαση των άγνωστων «επιβατών» μετά το πέρας τής σατανιστικής τελετουργίας στην εν λόγω αίθουσα – σπήλαιο .

 Η δολοφονία θυσία του εξήντα εξάχρονου (66) κεντρικού ελεγκτή δικτύου ΟΣΕ Αθηνών από προπορευόμενο όχημα κλειστού τύπου (ΒΑΝ) με φορητό όπλο ηλεκτρομαγνητικής ισχύος , ίδιας συχνότητας με τον μύ της καρδίας , ώστε η ανατροπή της μοιραίας μοτοσυκλέτας του σταθμάρχη να φανεί δημοσίως ως ατύχημα επιβεβαιώνει με τον πλέον πειστικό τρόπο και κονιορτοποιεί την πιθανότητα ατυχήματος στα Τέμπη κατά την 28-02-2023.

 Ταλανίζει τις ψυχές των ορθοδόξων χριστιανών το εξής ¨ερώτημα¨ γιατί ο κύριος ημών Ιησούς Χριστός και η Πάναγνος Μήτηρ του επέτρεψαν τόσο στα Τέμπη όσο και στο Μάτι την μαζική δολοφονία ανυποψίαστων Ελλήνων από όπλα εξεζητημένης τεχνολογίας , ή μήπως μας προστάτεψαν υπό τα χείριστα-μάρτυρα-Κυπριανός .

 Άραγε κατά την ακούσια παρένθετη πυροδότηση συμμαχικού κυβωτιόσχημου  όπλου θα δοθεί ο χρόνος στους μιαρώτατους πολίτες της πενταπόλεως ν΄ αναχωρήσουν ώσπερ ό Λώτ ;

 Ας όψεται ή Αθήνα – ό Πειραιάς – ή Ελευσίνα – τα Μέγαρα και ή Κόρινθος , 1700 έτη μετά την πρώτη Οικουμενική Σύνοδο .

 

Υ.Γ.      

 

 

  • Ο Ορφέας  θεός της μουσικής αρμονίας του Σύμπαντος καί 

  • Ο Εωσφόρος θεός εκπεσών των μουσικών σφαιρών της δημιουργίας  του Σύμπαντος καί

  • Ο Μορφέας θεός του μουσικού φυσίζωου ύπνου        Ταυτίζονται

 

Έρευνα και ανάλυση troktico και συνεργάτες  

Γράφει το troktico