Τέμπη : Έιχε γίνει Σατανιστική τελετή στα εγκαίνια της μεγαλύτερης σήραγγας στον κόσμο με τον συρμό που συγγρούστηκε στα Τέμπη ;

By Troktico, 7 March, 2023

 

Γράφει το troktico

 

Τα επιβατικά τρένα που συγκρούστηκε στα Τέμπη είχαν αγοραστή από την Ελβετία όπως μαθαίνουμε από ΜΜΕ , τα οποία είχαν αποσυρθεί .

Μήπως λέω είχαν χρησιμοποιηθεί στην Σατανιστική τελετή έναρξης της μεγαλύτερης σήραγγας του κόσμου στην Ελβετία τον Δεκέμβριο του 2016 ; 

Στα Τέμπη η Κατερίνα Σακελλαροπούλου – Άφησε λουλούδια στα συντρίμμια βαγονιού

¨Αρης Πορτοσάλτε  : " Τα δυστυχήματα είναι θυσίες , για να βελτιωνόμαστε "  ΕΔΩ

 

 

Σατανιστική τελετή στα εγκαίνια της μεγαλύτερης σήραγγας στον κόσμο;  Από εκεί αγοράστηκαν τα τρένα και συγκεκριμένα 4 στον αριθμό ;

 

ΠΗΓΗ - NEWSBOMB

Η μεγαλύτερη σήραγγα στον κόσμο, που φιλοδοξεί να δημιουργήσει έναν νέο άξονα σιδηροδρομικών μεταφορών βορρά-νότου στην Ευρώπη, δόθηκε την Δευτέρα (12/12) στην κυκλοφορία.

Η σήραγγα GBT (Σήραγγα Βάσης Γκοτάρ), μεταξύ των πόλεων Ζυρίχη και Λουγκάνο, έχει μήκος 57 χιλιομέτρων και διασχίζει το βουνό Σεν Γκοτάρ στις Άλπεις και χρειάστηκε 17 χρόνια εργασιών προκειμένου να ολοκληρωθεί, ενώ κόστισε 11 δισεκατομμύρια ευρώ.

Τα εγκαίνια της σήραγγας είχαν γίνει τον Ιούνιο από τον πρόεδρο της ελβετικής συνομοσπονδίας Γιόχαν Σνάιντερ-Άμαν, παρουσία του γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ, της γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, του ιταλού πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι και του αυστριακού καγκελαρίου Κρίστιαν Κερν.

Όμως από την ημέρα που δόθηκαν τα πλάνα από την γιορτή που πραγματοποιήθηκε κατά τα εγκαίνια του μεγάλου έργου, έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο έντονη φημολογία για την «εικαστική θεματολογία» της γιορτής.

Συνομοσιολόγοι από όλο τον πλανήτη κάνουν ανοικτά λόγο για μια «σατανιστική τελετή», καθώς υπάρχουν πολλά σύμβολα που έχουν συνδεθεί με τον διάβολο, ενώ κάποιοι ψυχραιμότεροι κάνουν λόγο για παγανιστικά σύμβολα συνδεδεμένα με τις παραδόσεις των γύρω περιοχών.

 

 

Πανθρησκεία στα εγκαίνια του μεγαλύτερο τούνελ του κόσμου στην Ελβετία! (βίντεο)

ΠΗΓΗ  ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ

 

Το μεγαλύτερο και βαθύτερο τούνελ του κόσμου εγκαινιάστηκε την Τρίτη στην Ελβετία, μετά από περίπου δύο χρόνια εργασιών

Ο Πρόεδρος της Ελβετικής Συνομοσπονδίας Γιόχαν Σνάιντερ-Άμαν, η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ, ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι και ο νέος καγκελάριος της Αυστρίας Κρίστιαν Κερν ταξίδεψαν με την αμαξοστοιχία «Gottardo 2016» που εγκαινίασε την νέα αυτή σύνδεση.

Η 57 χιλιομέτρων σήραγγα San Gottardo θα παρέχει μια υψηλών ταχυτήτων σιδηροδρομική σύνδεση της Βόρειας με τη Νότια Ευρώπη, διασχίζοντας την καρδιά των Ελβετικών Αλπεων και ξεπερνά σε μήκος την 53,9 χιλιομέτρων σιδηροδρομική γραμμή Σεικάν στην Ιαπωνία. Η νέα αυτή σιδηροδρομική σύνδεση εγκαινιάστηκε με δύο τρένα να ξεκινούν από αντίθετες κατευθύνσεις μέσα στις Αλπεις.

 

Η σήραγγα που «εξαφανίζει» τις Αλπεις από τον σιδηροδρομικό χάρτη της Ευρώπης

ΠΗΓΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 

ΕΡΣΤΦΕΛΝΤ. Ορόσημο στη σιδηροδρομική ιστορία της Ευρώπης αποτελεί το παρθενικό ταξίδι, χθες, δύο συρμών που κινήθηκαν σε αντίθετες κατευθύνσεις κατά μήκος της νέας σήραγγας στους πρόποδες του όρους Γκότχαρντ (Γκοτάρντο). Η μεγαλύτερη σήραγγα του κόσμου, μήκους 57 χιλιομέτρων, εξαφανίζει τον «παράγοντα Αλπεις» από τον σιδηροδρομικό χάρτη της Ευρώπης, διευκολύνοντας την κίνηση ανθρώπων και εμπορευμάτων κατά μήκος του άξονα Βορρά-Νότου.

 

Η πανευρωπαϊκή διάσταση του έργου υπογραμμίστηκε από την επιβίβαση στον πρώτο συρμό που αναχώρησε από το Ερστφελντ με κατεύθυνση το Μπάντιο των ηγετών της Γερμανίας Αγκελα Μέρκελ, της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι, μαζί με τον οικοδεσπότη πρόεδρο της Ελβετίας Γιόχαν Σνάιντερ – Αμαν. Ειδικά για το πρώτο ταξίδι, η σήραγγα ήταν φωταγωγημένη, ενώ οι 1.000 επιβάτες είχαν επιλεγεί με κλήρωση μεταξύ 160.000 ενδιαφερομένων.

Η κατασκευή της σήραγγας είχε αποφασιστεί με δημοψήφισμα το 1982 και επιταχύνθηκε λόγω της απόφασης, πάλι με δημοψήφισμα, να απαγορευθούν οι μεταφορές εμπορευμάτων από το αλπικό οδικό δίκτυο. Η έντονη συγκίνηση στη φωνή της υπουργού Μεταφορών της Ελβετίας Ντόρις Λόιτχαρντ, κατά την τελετή των εγκαινίων, απηχεί τα αισθήματα υπερηφάνειας των Ελβετών για το κατασκευαστικό αυτό επίτευγμα.

Το έργο κατασκευάστηκε εντός χρονοδιαγράμματος (17 χρόνια) και εντός οικονομικού προϋπολογισμού (12 δισ. δολάρια), αλλά έπεσε τραγικά έξω στον προϋπολογισμό του αίματος. «Θέλαμε να ολοκληρωθεί η σήραγγα χωρίς θύματα, αλλά δεν το καταφέραμε», αναγνώρισε χθες ο επικεφαλής της εταιρείας AlpTransit, θυγατρικής των ελβετικών σιδηροδρόμων SBB, καθώς στη διάρκεια της κατασκευής βρήκαν τον θάνατο 9 εργάτες.

 

Η σήραγγα θα παραδοθεί στην κυκλοφορία στις 11 Δεκεμβρίου 2016, μειώνοντας τον χρόνο ταξιδιού από τη Ζυρίχη έως το Μιλάνο κατά 15 λεπτά για τα εμπορεύματα και κατά 30 λεπτά για τους επιβάτες. Η ολοκλήρωση της επόμενης σήραγγας στους πρόποδες του Τσένερι, μήκους 15 χιλιομέτρων, το 2020, θα αυξήσει την εξοικονόμηση χρόνου στα 50 λεπτά.

Από τα βάθη του όρους Γκότχαρντ θα διέρχονται δύο επιβατικοί και έξι εμπορικοί συρμοί την ώρα, με ταχύτητες που θα φθάνουν τα 250 χλμ./ώρα για τους επιβατικούς συρμούς και τα 100 χλμ./ώρα για τους εμπορικούς. Ως προς τη μεταφορά εμπορευμάτων, το μεγάλο κέρδος δεν βρίσκεται στην επιτάχυνση της μεταφοράς αλλά στη δυνατότητα κάθε μηχανής να μεταφέρει 44% μεγαλύτερο βάρος εμπορευμάτων, λόγω των ηπιότερων κλίσεων.

Σύστημα διάσωσης

Εως σήμερα τα τρένα ανεβαίνουν σε ύψος 1.150 μέτρων, προκειμένου να διασχίσουν τη σήραγγα του 1882. Η σύγχρονη σήραγγα «τρυπάει» το βουνό σε ύψος μόλις 550 μέτρων. Για το ενδεχόμενο βλάβης, ακόμη και πυρκαγιάς στη σήραγγα, έχει προβλεφθεί σύστημα διάσωσης των επιβατών με τις δικές τους δυνάμεις, δηλαδή με τη χρήση δεκάδων εξόδων κινδύνου που οδηγούν στην παράλληλη σήραγγα, όπου θα αναμένει συρμός διάσωσης.