Δέχτηκε «επίθεση» με ηλεκτρονικό πόλεμο το Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου πριν το μακελειό από την Χαμάς !

By Troktico, 19 October, 2023

 

 

Γράφει το troktico 

Το πρωί του Σαββάτου στις 7 Οκτωβρίου ο κόσμος είναι συγκλονισμένος από την ξαφνική και καταδρομική επίθεση της Χαμάς εντός του Ισραήλ , εικόνες φρίκης από δολοφονημένους ανθρώπους , παιδιά , γυναίκες άμαχος πληθυσμός και το αδιανόητο στρατιώτες να πέφτουν νεκροί κοιμώμενοι μέσα στους στρατώνες . 

Πώς το κατάφερε αυτό μία φατρία από την Παλαιστίνη – όπου στο δυτικό κόσμο θεωρείτε τρομοκρατική οργάνωση ; Πώς εισήλθε κάτω από την μύτη της Μοσάντ (Μία από της κορυφαίες μυστικές υπηρεσίες στον κόσμο ) ; Συνωμοσιολογεί μίλησαν για στημένο και σχεδιασμένο γεγονός , μα πως το έκαναν ; 

Δεν πιστεύω στις συμπτώσεις , σίγουρα υπήρχε σχεδιασμός , χωρίς ηλεκτρονικό πόλεμο και παρεμβολές στα συστήματα του Ισραήλ δεν θα είχαν πετύχει τίποτα , όσο σχεδιασμένο και να ήταν . Ποιος ή ποια , χώρα – μυστικές υπηρεσίες συνέβαλαν στην τύφλωση των Ισραηλινών πληροφοριακών συστημάτων; με αποτέλεσμα να μην σημάνει ο συναγερμός  την ώρα της επίθεσης από την Χαμάς . Αρχικά έκαναν αντιπερισπασμό με την εκτόξευση χιλιάδων ρουκετών έτσι ώστε να καλύψουν τον θόρυβο των εισβολέων την ώρα της βίαιής επίθεσης και της κραυγές βοήθειας των θυμάτων αλλά και να τραβήξουν τα βλέμματα του IDF ψηλά στον ουρανό. 

Το άρθρο του έγκυρου warnews247 πλήρες άρθρο ΕΔΩ  - “Άγνωστη” χώρα εξαπέλυσε σφοδρή κυβερνοεπίθεση στο Ισραήλ προκαλώντας χάος: Ο ισραηλινός Στρατός έβλεπε “εισβολές drones και Αερομεταφερόμενων δυνάμεων”  - Σύμφωνα με τους ισραηλινούς τουλάχιστον 15-20 drones και ιπτάμενα μέσα που έφεραν ισλαμιστές (αλεξίπτωτα πλαγιάς) μπήκαν από τον Λίβανο στο βόρειο Ισραήλ. Παράλληλα οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι μαχητές της Χεζμπολάχ πέρασαν τα σύνορα κοντά στην πόλη Ma’ayan Baruch. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Διοίκηση του IDF να διατάξει όλους τους κατοίκους που βρίσκονται βόρεια της πόλης της Χάιφα μέχρι τα σύνορα με τον Λίβανο να παραμείνουν σε καταφύγια μέχρι νεωτέρας. Αργότερα εστάλη μήνυμα σε όλους του πολίτες της χώρας να σπεύσουν σε καταφύγια. Η Διοίκηση των δυνάμεων IDF ανέφερε πριν λίγο πως “η εισβολή drones και αλεξίπτωτων πλαγιάς από τον Λίβανο οφείλεται σε λάθος.  Αυτό έγινε 2 μέρες μετά την εισβολή της Χαμάς στα Βόρεια σύνορα με το Λίβανο . 

Αυτό το άρθρο επιβεβαιώνει πλήρως της αρχικές μας σκέψεις . Ποιος όμως έχει την δύναμη να παίζει με τα πληροφοριακά – ηλεκτρονικά  συστήματα μίας παγκόσμιας υπερδύναμης στον τομέα αυτό ;