Είμαστε σε πόλεμο με την Ρωσία ;

By Troktico, 3 October, 2023

 

Γράφει το troktico 

 

Έχουν περάσει 9 μήνες από το 2023 με διακυβέρνηση της ΝΔ και αντιπολίτευσης ΣΥΡΙΖΑ , όπου κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης και ο ίδιος ο πρωθυπουργός μας έχουν αναφέρει ότι είμαστε σε πόλεμο με την Ρωσία – χωρίς φυσικά να ερωτηθούμε για αυτό- από τότε και μετά έχουν συμβεί αρκετά περίεργα θανατηφόρα περιστατικά, όπου μπορούμε να πούμε ότι μοιάζουν ώς «πολεμικές ενέργειες» κατά της Ελλάδας και τού Ελληνισμού .

Μέσα σε μία χρονιά που τα έχει όλα . Εκλογές , κοινωνικές ανισότητες , τεράστιες αύξησης στα αγαθά πρώτης ανάγκης, φασιστικές αποφάσεις κτλ. Αλλά όμως κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει τα Τέμπη , Αγχίαλο , της μεγάλες φωτιές στην Ρόδο και τον Έβρο  , της πλημμύρες στην Καρδίτσα , Λάρισα , Βόλο , της εκτελέσεις των 6 Τούρκων και τον Θάνατο ύστερα από έκρηξη στην Λιβύη 5 Ελλήνων στρατιωτικών  .

Το  «ατύχημα» με έκρηξη με μορφή μανιταριού που μόνο εκρηκτικά στρατιωτικού τύπου προκαλούν και τον θάνατο , μας είπαν 57 ανθρώπων , δεν έκαναν τον κόπο να μας πούνε ποτέ τι μεταφέρανε τα βαγόνια και προκάλεσαν την έκρηξη . Ο στρατός πήγε άμεσα στον πεδίο της έκρηξης και έκανε έλεγχο για διαφύγει ραδιενεργού υλικού. Άρα πολεμική ενέργεια Μάρτιος του 2023 .

Ξεκινάνε οι μεγάλες φωτιές στην Ελλάδα το αποτέλεσμα , να καεί η Ρόδος σε σημείο πού είναι οι αποθήκες του στρατού και να αποκαλυφθεί το βουνό που κάλυπτε τον Ελληνικό στρατό . Καίγεται η Φωκίδα και ανατινάζεται η στρατιωτική αποθήκη στην Νέα Αγχίαλο , δημιουργείτε μανιτάρι έκρηξης , σκάει εσωτερικά η αποθήκη και προκαλεί σεισμό για απόσταση χιλιομέτρων όπως ακριβώς γίνετε σε περίπτωση πυρηνικής έκρηξης  . Μάς είπαν για  θανάτους 2 ανθρώπων  . Αχρηστεύετέ η 111 πτέρυγα μάχης των F16 . Αδειάζει το οπλοστάσιο της Ελληνικής αεροπορίας με τις πολύτιμες βόμβες αφέσεως 500, 1000,2000 λιμβρών και δεν γνωρίζουμε αν όλα τα F16 είναι ακεραία. Άρα πολεμική ενέργεια Ιούλιος 2023 

Έβρος , τεραστίων διαστάσεων φωτιάς , η μεγαλύτερη στην ΕΕ εδώ και 50 χρόνια . Το δάσος της Δαδιά κάηκε το 40% σε σημείο που ήταν οι αποθήκες του στρατού , έχει δημιουργηθεί μια ζώνη όπου ο Ελληνικός στρατός δεν μπορεί ενεργήσει σε περίπτωση πολέμου γιατί δεν έχει καλύψει . Μας είπαν για 28 απανθρακωμένους μετανάστες . Άρα πολεμική ενέργεια Αύγουστος 2023 .

Σεπτέμβριος 2023 , πλημμύρες σε Θεσσαλία – Καρδίτσα και Λάρισα – ο Θεσσαλικός κάμπος της Καρδίτσας σε ποσοστό 40% καλύφθηκε από νερό και λάσπη στην Λάρισα λιγότερο . Βόλος , Εύβοια μία από τα ίδια . Στεφανοβίκειο -  βάση των ελικοπτέρων της Αεροπορίας Στρατού-    καταστροφή της βάσης της 1ης ΤΑΞΑΣ στο Στεφανοβίκειο . Πλήρης καταστροφή  της βάσης ελικοπτέρων στρατού , σώθηκαν μόνο 5 από τα 70 ελικόπτερα kiowawarrior επίσης έπαθαν σημαντική ζημία τα  Boeing AH-64 Apache και τα ανταλλακτικά χάθηκαν τελείως . Μία ώρα πτήσης χρειάζεται 12 – 14 ώρες συντήρησης, με τι ανταλλακτικά όμως;  Εν τέλει η βάση καταστράφηκε ολοσχερώς και αναγκαστικά θα μεταφερθεί ολόκληρη σε άλλο σημείο, ότι έχει απομείνει .  Άρα πολεμική ενέργεια .

Συνέχεια με την τραγική κατάληψή της ειρηνευτικής Ελληνικής αποστολής εν μέσο εμπόλεμης ζώνης – μας είπαν αρχικά για 3 τραυματίες , μετά μάθαμε από ξένα ειδησιογραφία μέσα ότι υπάρχουν 7 νεκροί αλλά εμάς μας είπαν τα Ελληνικά ΜΜΕ για 5 νεκρούς και 7 τραυματίες – μια σφαγή που προκλήθηκε από έκρηξη , όπου τα στελέχη του Ελληνικού στρατού αφέθηκαν στην μοίρα τους σαν πρόβατα επί σφαγής . Άρα πολεμική ενέργεια 

Στην Αρτέμιδα έπεσαν νεκροί 6 Τούρκοι παραστρατιωτικοί από εκτέλεση από άλλους παραστρατιωτικούς που δρούνε ελεύθερα στην Ελλάδα χωρίς έλεγχο και το χειρότερο χωρίς να γνωρίζει τίποτα η ΕΥΠ και η αστυνομία . Είμαστε απροστάτευτοί και ζούμε από την σκέπη της Παναγίας και της δέησης των Αγίων ! 

Όλα αυτά τούς πρώτους 9 μήνες και ενώ ο πόλεμος με την Ρωσία συνεχίζεται , η Ελληνική κυβέρνηση στηρίζει οικονομικά , στρατιωτικά , υλικά και σε επίπεδο διπλωματίας τον πόλεμο κατά της Ρωσίας . Σε αυτό το διάστημα έχουμε ζημιωθεί με δισεκατομμύρια ευρώ , τεράστια οικολογική καταστροφή , έχουν χάσει την ζωή τούς δεκάδες Έλληνες πολίτες , έχουμε χάσει στρατιωτικό υλικό – 1 βάση ελικοπτέρων ολοσχερώς σε σημείο να μην έχουμε πλέον αεροπορία στρατού , 1 βάση αεροπλάνων , 2 αποθήκες βομβών για τα αεροπλάνα , δεκάδες αποθήκες οπλικών συστημάτων του στρατού – δεν γνωρίζουμε αυτή την στιγμή πόσο ετοιμοπόλεμοι είμαστε; Δεν υπάρχει πλέον αίσθημα ασφάλειας στην χώρα . Το χειρότερο δεν ξέρουμε αν θα σταματήσουμε εδώ ή θα έχουμε και συνέχεια !