Η Αρμενία του σήμερα είναι η Ελλάδα του αύριο !

By Troktico, 27 September, 2023

 

Γράφει το troktico 

Το Αρτσάχ ( Ναγκόρνο Καραμπάχ δείχνει το μέλλον του Αιγαίου  , το μέλλον της Ηπείρου και το μέλλον της Μακεδονίας . «Σήμερα κανείς δεν θέλει ν’ ακούσει το παρελθόν. Κι όμως, αυτό που ονομάζουμε μέλλον είναι το παρελθόν που μπαίνει από άλλη πόρτα» ( Σαράντος Καργάκος ) . Αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Αρμενία θα το ζήσουμε και στην Ελλάδα νομοτελειακά όσο συνεχίζουμε ως λαός να «Ζούμε την εποχή της εκπούστευσης και εκπουτάνευσης του Έθνους» ( Σαράντος Καργάκος ) .

 Η Ελλάδα που γνωρίζουμε θα χαθεί , το ψευτορωμαίικο του πατροκοσμά θα φύγει και θα έρθει το Ρωμαϊκό , δηλαδή η παρακμή του νέο Έλληνα και της θρησκευτικής και πολιτικής ηγεσίας θα μας οδηγήσουν στην ολική καταστροφή . Οι εξελίξεις θα είναι τέτοιες που θα συμβάλουν, ώστε να ξεχωρίσει η ήρα από το σιτάρι, όπως ορθά έλεγε ο Άγιος γέροντας Παϊσιος . Ο γέροντας είπε ότι θα έχουμε μπλεξίματα με τους Αλβανούς από πάνω , ή Οσία Σοφία της κλεισούρας είπε ότι θα καταστραφεί το μοναστήρι της από πάνω , ό γέροντας Βασίλειος καυσοκαλυβίτης είχε αναφέρει στα πνευματικά τέκνα του ότι θα επιτεθούν οι Αλβανοί στην Ήπειρο , οι Βούλγαροι στην Θράκη και οι Τούρκοι θα φτάσουν μέχρι την Λαμία  ( «Τὰ χωριά τού κάμπου θὰ πάθουν χαλάστρα, ενώ στὶς ποδιὲς του Κισσάβου θὰ κοιμηθούν σκλάβοι και θὰ ξυπνήσουν ελεύθεροι».(Ἐλέχθη ἐν Λαρίσῃ) Κοσμάς ό Αιτωλός ). Τρία νησιά θα χτυπήσουν οι Τούρκοι ( Άγιος γέροντας Παϊσιος )  Σε τρία νησιά θα μπούνε οι Τούρκοι για 3 μήνες ( Γέροντας Βασίλειος καυσοκαλυβίτης ) .

 Πολλοί γέροντας μίλησαν για πείνα που θα πέσει στην Ελλάδα και για ασθένειες . Επίσης για εμφύλιο και ρέμπελο ( Αντάρτικό ) αναρχία δηλαδή . Η γερόντισσα Γαλακτία ανέφερε ότι θα μείνουν 3 εκατομμύρια ¨Έλληνες  , ο Γέροντας Αμβρόσιος Λάζαρης επίσης έχει αναφέρει ότι θα μείνουν 3 εκατομμύρια ¨Έλληνες , πρόσφατα στο άγιο όρος ο γέροντας Ευθύμιος ανέφερε ξανά ότι θα μείνουν 3 εκατομμύρια Έλληνες σε προσκυνητές που έκαναν την ερώτηση πώς βλέπει τα πράγματα για την Ελλάδα – φυσικά αν υπάρξει μετάνοια θα μείνουν περισσότεροι  , όπως έλεγε ο άγιος γέροντας Παϊσιος θα μετανοήσουν οι πιστοί ορθόδοξοι χριστιανοί και θα επιστρέψουν στην θερμή πίστη και θα σωθούν . 

 Θα έχουμε απώλεια εθνικής κυριαρχίας και μειώσει των συνόρων όπως έλεγε η ¨Άννα Ψαρούδα – Μπεννάκη στον Κάρολο Παπούλια το 2005 . ¨Όλοι μας έχουν προδώσει πολιτικοί , Ιερείς , στρατιωτικοί μόνοι μας θα πολεμάμε όπως έκαναν οι Αρμένιοι με τις καραμπίνες και τα δίκαννα , οι στρατιωτικοί – πολιτικοί θα έχουν εξαφανιστεί από την χώρα για την Ελβετία με τους τραπεζικούς λογαριασμούς μαζί τους . Τέτοια θα είναι η καταστροφή και οι σφαγές στην χώρα που ο άγιος Κοσμάς ό Αιτωλός αναφέρει «Ξένος στρατὸς θὰ ἔλθη, Χριστὸ θὰ πιστεύη, γλώσσα δὲν θὰ ξέρη...» «Θὰ μαζωχτῆ τὸ χιλιάρμενο στὸ Σκάλωμα (Ἅγιοι Σαράντα) καὶ θἄρθουν κοκκινογέλεκοι, νὰ πολεμήσουν γιὰ σᾶς»  «Ἡ Γαλλία θὰ ἐλευθερώση πολλὰ ἑλληνικὰ μέρη καὶ ἰδίως οἱ Ἰταλοί». «Ἡ Γαλλία θὰ λευτερώση τὴν Ἑλλάδα, τὴν Ἤπειρο ἡ Ἰταλία».

  Από την ανομία και την αμαρτία της ελληνικής κοινωνίας θα έρθουν πολλά δείνα στην Ελλάδα πείνα , αρρώστιες , σεισμοί , πλημμύρες , μεγάλες φυσικές καταστροφές και πόλεμος που θα θανατώσει εκατομμύρια ανθρώπους .

 Μην περιμένετε βοήθεια από κανέναν παρά μόνο από τον Χριστό και την υπεραγία Θεοτόκο