Τρία εκατομμύρια Έλληνες θα πάνε στην Κωνστ/πολη και στην Αγία Σοφία

By Troktico, 2 April, 2024

 

Γράφει το  troktico 

 

   Έλεγε ο Άγιος Παΐσιος  για τους πολιτικούς «θα σιχαθεί ο λαός τους πολιτικούς…» , αλλά εκείνα τα χρόνια όλα ήταν ρόδινα και κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα επακολούθηση . Η  σήψη και η διαφθορά στους πνευματικούς πατέρες , δικαστικούς και πολιτικούς αρχηγούς πλέον είναι φανερή .   

 

Άγιος Παΐσιος: 

«Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σα να μην έχετε» 

 «Ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες . Θα γίνει κάτι και θα φανεί πως φταίει η Ελλάδα , τότε η Τουρκία θα το εκμεταλλευτεί…»     

«Ο προφήτης Ηλίας τροχάει τώρα τη μάχαιρα . Πρώτα θα αρχίσει από τους Πατριάρχες , Δεσποτάδες , Παπάδες , Μοναχούς… !» 

 

Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: 

«Οι κληρικοί θα γίνουν οι χειρότεροι και οι ασεβέστεροι των όλων» 

«Οι παπάδες θα χαλάσουν την θρησκεία»

 «Θάρθη καιρός που δεν θα υπάρχη αυτή η αρμονία που είναι σήμερα μεταξύ λαού και κλήρου»

 

Γέροντας Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης :

«Οί Αμερικανοί είναι φίδια δεν άφήνουν τόν κόσμο σε ήσυχία , άλλά θά τό πληρώσουν άσχημα , ζυγώνει ό καιρός ! Θά έχουμε φασαρίες...! Θέλουν καί επιδιώκουν νά μας βάλουν νά φαγωθούμε . Ό Θεός νά μας φυλάει…»

 

   Μετά την υπογραφή της «Συνόδου στο Κολυμπάρι» ξεκίνησαν οι πολιτικοί και οι Ιεράρχες σ έναν αγώνα δρόμου ποιος θα είναι αυτός που θα βοηθήσει περισσότερο στην καταστροφή της Ελλάδας και της ορθοδοξίας . Ο ένας χειρότερος από τον άλλον και όπως έλεγε και ο ¨Άγιος Παΐσιος  «δεν θα σταματήσουν , αυτή την φορά θα πατήσουν τον λαό στο λαιμό» , ποιος θα είναι ο μεγαλύτερος προδότης της θρησκείας και του έθνους . Όσο μεγαλύτερη η προδοσία τόσο μεγαλύτερη εξουσία και χρήμα αποκτάνε οι προδότες και όλα αυτά στα τυλίγουν με την καραμέλα της δημοκρατίας - ελευθερίας και της αγάπης . 

   Το ΠΑΣΟΚ κατέστρεψε την χώρα και μας έβαλε στο ΔΝΤ , ο ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε το καταστροφικό τρίτο μνημόνιο που ουσιαστικά ήταν η ταφόπλακα της Ελλάδας ως κράτος , παρέδωσε Ελληνικό έδαφος    «Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Α»  με μία υπογραφή όπου έχουν χυθεί ποτάμια αίματος για να παραμείνει Ελληνικό , οι ιεράρχες υπέγραψαν στο Κολυμπάρι της Κρήτης λευκή επιταγή και άφησαν να «χαλάσουν την Θρησκεία» και την παιδεία οι δυτικοί  με τον ροζ  δημογραφικό και ψηφιακό ολοκληρωτισμό και έρχεται το μέγα συλλείτουργο με το Βατικανό όπου θα παραδώσουν τα ηνία της εκκλησίας στον Πάπα (Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ζήτησε κοινό εορτασμό Πάσχα με τους Καθολικούς - Το 2025 )  , η ΝΔ τώρα απλά ήρθε να πουλήσει τα πάντα με το υπερταμείο και να παραδώσει κι άλλο έδαφος Ελληνικό  «Ήπειρο  , Αιγαίο μέχρι τον 25 μεσημβρινό , Ανατολική μεσόγειο , Νήσος Στρογγυλή – Καστελόριζο , Κρήτη , Κύπρος» . 

   Κανένας δεν αντιδράει πλέον , δεν υπάρχει ένας Μακρυγιάννης . Το μόνο που μας νοιάζει σαν λαός είναι στο τέλος του μήνα να μπεί στην τράπεζα ο μισθός , η σύνταξη , να πάρουμε τα φάρμακα , να πάμε ταξίδι , να αγοράσουμε όμορφα ρούχα , καμία απολυτός σκέψη και ενδιαφέρον για την ψυχή μας , την πατρίδα , την οικογένεια , μόνο ο εαυτούλης μας .

    Αυτό για να το πετύχουν πρέπει να  «…μας βάλουν να φαγωθούμε…»  , από την πρώτη στιγμή στον πόλεμο με την Ρωσία , ο Κυριακός Μητσοτάκης ήταν πρώτος από όλους τους αρχηγούς κρατών που είπε την φράση «είμαστε σε πόλεμο με την Ρωσία» ακολούθησε η Ντόρα και ο Γεραπετρίτης με αποτέλεσμα να διακοπούν οι διπλωματικές σχέσεις με την Ρωσία και να μπούμε στο στόχαστρο του Πούτιν . Πριν λίγες μέρες η Ντόρα Μπακογιάννη ως εισηγήτρια του Ευρωπαϊκού κοινοβούλιο  ζητάει την ενσωμάτωση του Κοσσυφοπεδίου στο Συμβούλιο της Ευρώπης κάτι που εξόργισε τους τον πρόεδρο της Σερβίας με αποτέλεσμα να διακόπτουμε διπλωματικές σχέσεις και να βάζουμε εμπόδια στην σέρβικη φιλία .

 

   Ο εχθρός είναι εντός τον πυλών , ανέκαθεν ήταν , από την άλωση της Πόλης και ύστερα . Δυστυχώς όμως πλέον έχει γίνει μία τεράστια πνευματική αλλοίωση στην ελληνική ψυχή , στο ελληνικό πνεύμα . Δεν είναι μόνο οι πολιτικοί που έχουν αλλοιωθεί αλλά και το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού λάου , ο φθόνος , η ζήλεια , η προδοσία , η κενοδοξία ,  η πνευματική πτώση έρχεται πρώτα και μετά ακολουθούν όλα τα υπόλοιπα . 

   Έρχεται το φάγωμα μεταξύ Ελλήνων , χριστιανών , αλλοδαπών και μουσουλμάνων «το ρέμπελο» του Πατροκοσμά , ισοπέδωση των Αθηνών , καταβύθιση του Αγίου όρους , σεισμός στην Μεσόγειο και το Αιγαίο και μετά θα μας επιτεθούν και οι Αγαρηνοί .  

   Τρία ( 3 ) εκατομμύρια Έλληνες θα μείνουν μετά το τέλος των γεγονότων , τρία εκατομμύρια Έλληνες θα πάνε στην Κωνστ/πολη και στην Αγία Σοφία , «θα χωρίσει η ήρα από το σιτάρι» έλεγε ο Άγιος Παΐσιος . Ο γέροντας Αμβρόσιος έλεγε «τόσοι θα μείνουν αυτοί που κρατάνε την πίστη ένα ή δύο εκατομμύρια» , η γερόντισσα Γαλακτία έλεγε «τρία εκατομμύρια θα μείνουν»  , ο γέροντας Ευθύμιος μίλησε στο άγιο όρος το καλοκαίρι και είπε «ότι θα μείνουν δύο με τρία εκατομμύρια Έλληνες» , γιατί τόσοι αξίζει να μείνουν . Μετάνοια , ταπείνωση , νηστεία , προσευχή , εξομολόγηση και θεία κοινωνία αυτό είναι τα όπλα του χριστιανού , αν θέλετε τα τρία εκατομμύρια να γίνουν τέσσερα ή πέντε κτλ.