Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός : Το κολοκύθι του δαίμονα ή HAARP

By τροκτικο, 26 February, 2024

 

Γράφει το troktico 

 

 

Το κολοκύθι του δαίμονα Ασμοδαίου

Το τέλος του πολέμου των Άστρων

Το τέλος της Αμερικής

Ο παντεπόπτης οφθαλμός του δολαρίου

 

   Τι πραγματικά συνέβη την ημέρα της ψήφισης του Σοδομικού νόμου; κατ¨εντολή των Αμερικάνων;  
   Πώς εξουδετέρωσαν οι  Ρώσσοι το πλέον προηγμένο διαστημικό σύστημα από καταβολής κόσμου . 


   Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός  στο πέρας των τεχνολογικών επιστημονικών προφητειών του αναφέρει ότι ο ίδιος ο  καταραμένος δαίμονας θα βγεί από το καυκί του ( κέλυφος ) θα μπεί σ ένα κολοκύθι και θα κάνει γύρες πάνω από την γή .

   Με την βοήθεια του αγίου με την μορφή των ερωταποκρίσεων θα καταδείξουμε ποιό είναι το κολοκύνθιο πού κατασκευάστηκε πώς λειτουργούσε και πώς καταρρίφθηκε χάριτι Ιησού Χριστού ώς απάντηση στους Ατλαντίνους -  USA  Βαβυλώνα η εσχάτη – για τα αίσχη της σαρκός και των φαρμακειών αυτής .

 

Image
HAARP
Ο τρόπος λειτουργίας του HAARP

Πρόγραμμα HAARP ουρανοθραύστης  

Περιοχή -  Gakona   Αλάσκα

   Πυρηνικό εργοστάσιο συνολικής ισχύος 3,7 Gigawatt βομβαρδίζει συνεχώς το ανώτερο στρώμα της ιονόσφαιρας με πανίσχυρη ηλεκτρομαγνητική ακτίνα που προέρχεται από συστοιχία 364 κεραιών ύψους 24 μέτρων εκάστη συνεπικουρούμενες από ραντάρ ασύμφωνης σκέδασης διαμέτρου 36 μέτρων δημιουργώντας στο ανώτερο στρώμα της ιονόσφαιρας μία περιοχή διαμέτρου 48 χιλιομέτρων από διεγερμένα σωματίδια – αντίστοιχο TESLA  , Tanguska  Σιβηρία 1908 – και το φαινόμενο του θερμοκηπίου .

   Η διεγερμένη περιοχή λειτουργεί ώς τεχνητός φακός   – ιονοσφαιρικό κάτοπρο – ώστε με την χρήση μικροκυματικής τεχνολογίας να παρακολουθούν οτιδήποτε εντός και εκτός της γής να δημιουργεί ασπίδα προστασίας κατά μεμονωμένων στόχων ή με ριπές ηλεκτρομαγνητικής δέσμης κατά πολλών ταυτόχρονα – ψεκασμός ακτινοβολίας σύντομων παλμών ανά 3 δευτερόλεπτα.

  Επίσης το HAARP  φέρεται να μειώνει των πληθυσμό των φορτισμένων σωματιδίων – ζώνες  Van Allen  ιόντα – για την διασφάλιση των ασφαλών λειτουργιών των συστημάτων των διαστημικών αεροσκαφών και τηλεσκοπιών Hubble   

   Γιατί επιστημονικά λένε την μισή αλήθεια ; διπλό ψέμα ;
οτιδήποτε για να αναμεταδώσει χρειάζεται αισθητήρα επεξεργασίας ή κατοπτρο διάθλασης ¨ άρα εντός του ιονοσφαιρικού κατόπτρου υπάρχει κάτι - υλικό – τι υπάρχει; Ένα τεραστίων διαστάσεων όχημα ΙΡΙΔΑ του ματιού σχήματος οβάλ κολοκύνθης το οποίο κατασκευάστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και μεταφέρθηκε τμηματικά και συναρμολογήθηκε από τα διαστημικά λεωφορεία στο διάστημα . 

   Η κατασκευή του οχήματος έγινε στο Σικάγο – κορυφαίο βιομηχανικό κέντρο - στις όχθες των Μεγάλων Λιμνών , το κέλυφος της ατράκτου αποτελείται από ενισχυμένο υπερχάλυβα μίξη Τιτανίου-Χρυσού-Νιοβίου , εντός του οποίου υπάρχουν τεράστια ηλεκτρομαγνητικά πηνία από καθαρό χρυσό – μηδενικές απώλειες – που κατευθύνουν την πανίσχυρη ηλεκτρομαγνητική ακτίνα , η οποία απορροφά τεράστια ενέργεια από τον περιβάλλοντα χώρο ώστε να μετατρέπετε σε μαύρη τρύπα – το σκάφος κυριολεκτικά επιπλέει στο κέντρο του ιονοσφαιρικού οφθαλμού . 

    Το εξωτερικό κέλυφος από τέλεια συναρμοσμένους υγρούς Μαύρους κρυστάλλους Φ – αιθέριο έλαιο υδραργύρου θεός Θωθ , Ώρος , Αζώφ – συνηχεί με τις αρμονικές του σύμπαντος και απορροφά σαν μαύρη τρύπα τεράστιες ποσότητες Κοσμικής ακτινοβολίας ώστε να κυρτώνει ο χωροχρόνος και το σκάφος να καθίσταται πλήρως αόρατο .

   Η κοσμική ακτινοβολία έχει χρόνο εκπομπής και μνήμη – χρονομηχανή – οτιδήποτε φτιάχτηκε ή κατασκευάζεται μέχρι τα 10 χιλιόμετρα στην επιφάνεια της γής και της θαλάσσης είναι εντελώς ορατό στην  διείσδυση της κοσμικής ακτινοβολίας –  φανταστείτε μια πολυεπίπεδη γυάλινη πολυκατοικία με γυάλινα δάπεδα όπου το εξωτερικό κλιμακοστάσιο βλέπει και ακούει τα πάντα – φαινόμενο ακουστικής συνήχησης . Αυτονόητα η κοσμική ακτινοβολία μπορεί να κατευθύνει ράβδους Τιτανίου που βρίσκονται εντός του κύτους μέχρι τα 10 χιλιόμετρα εντός της γής με αποτελέσματα ανάλογα των μετεωριτών ¨ αυτός ήταν και ο λόγος που η Αμερική προτείνει την κατάργηση όλων  των πυρηνικών όπλων .

   Οι κορυφαίοι επιστήμονες , αυτός τούτος ο μέγας μαθηματικός – γεωμέτρης - αστρονόμος Ασμοδαίος μετά των τεσσάρων υιών Ανάκ , η Βασίλισσα Α. της Μεδίνας κάτοχος των Σμαραγδένιων Πλακών της Σφίγγας , γνώστης των ηχητικών εξισώσεων των κρυσταλλέων λίθων και έτεροι Ολύμπιοι δαήμονες συνέδραμαν αποφασιστικά στο μέγα τεχνολογικό επίτευγμα. 

   Η ΙΡΙΔΑ  χαϊδευτικά Έσπερος από τους Δαήμονες κυριολεκτικά πλέει στο κέντρο του οφθαλμού , αν για οποιοδήποτε λόγο σταματήσει η παροχή ενέργειας από την γή το σκάφος – κολοκύνθιο καταπίπτει . 

  Πώς καταρρίφθηκε; 

  «Ταπεινά» ρωσικά διαστημόπλοια τοποθετήθηκαν χαμηλά στα 200 εως 250 χιλιόμετρα περιφερειακά της ίριδας , αφού επιτέλους έμαθαν το μυστικό των Μεγάλων Λιμνών άρχισαν την εκπομπή πλάσματος  προς το υπερκείμενο σκάφος . Η ταχύτατη αντίδραση των δαημόνων ουδόλως ωφέλησε , γιατί οριστικά και περιμετρικά του τετραγώνου της γής είχε ακυρωθεί η παροχή ενέργειας .

   Η πτώση του κολοκυνθίου επισφραγίσθηκε λίγες ημέρες αργότερα από μία λιτή ανακοίνωση του αναρμόδιου Ευρωπαϊκού διαστημικού οργανισμού περί πτώσεως δορυφόρου μετά από 30 χρόνια λειτουργίας .

   Τα περί πυρηνικής επίθεσης των Ρώσων στο διάστημα είναι αστειότητες γιατί θα υπήρχε εκπομπή ακτινών Γ , η έξαλλη κατάσταση του Μπαίντεν και οι ύβρεις κατά του Πούτιν επιβεβαιώνουν περίτρανα τα αναφερόμενα . 

    Η Αμερική θα πολεμήσει πλέον επι ίσοις όροις και η πρωτεύουσα του Ασμοδαίου η Μαχ τανέ κατά τον Λιακόπουλο η Μαχ ταναν σύντομα θα λάβει την πρέπουσα τιμωρία