ΒΟΜΒΑ ΝΕΤΡΟΝΙΟΥ – Παγκόσμιος τρόμος – Κούρσκ ώρα μηδέν

By Troktico, 16 August, 2024

 

Γράφει το troktico 

       Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η εκκένωση της πόλεως Σούτζα από τους Ρώσους . ΄Όλος ο πληθυσμός της περιοχής Κούρσκ – πλέoν των 200.000 κατοίκων – μεταφέρθηκε στα ενδότερα . Η περιοχή Κούρσκ είναι παγιδευμένη με δεκάδες βόμβες νετρονίου οι οποίες θα πυροδοτηθούν το επόμενο διάστημα.

   Ο Ζελένσκι ο πιστότερος σύμμαχος  του Πούτιν , μετά τις θηριωδίες στο Κούρσκ , νομιμοποιεί τον Πούτιν , να προβεί σε μαζικά αντίποινα εντός της Ουκρανίας . Ο αρχιστράτηγος Σίρσκι και οι Δυτικοί , κατάλαβαν πολύ αργά την παγίδα Ζελένσκι . 

   Σημ: Οι βόμβες νετρονίου φονεύουν μόνο ζωντανούς οργανισμούς – ανθρώπους κτλ - διατηρούν ανέπαφες τις υποδομές , κάτι ανάλογο πρέπει να πράξει και η Ελλάδα στα «ύπο κατάληψη Ελληνικά  νησιά» , προμηθευόμενη Ισραηλινές βόμβες νετρονίου

 

 

Η εικόνα που δημιουργήθηκε απεικονίζει μια έκρηξη βόμβας νετρονίου με ένα έντονο φως στο κέντρο, νετρόνια που διαχέονται γύρω και ένα αστικό τοπίο στο υπόβαθρο που καταστρέφεται. Απουσιάζει η ανθρώπινη ζωή, υποδεικνύοντας την επίδραση της βόμβας που αφήνει ανέπαφες τις υποδομές αλλά εξοντώνει ζωντανούς οργανισμούς.