Γερόντισσα Δέσποινα : Μετά την Αποστρατικοποίηση νησιών ! Πτώση του Μητσοτάκη και του πολιτικού συστήματος

By Troktico, 5 October, 2023

 

 

Γράφει το troktico 

Η αποστρατικοποίηση των νησιών του αιγαίου είναι ένα διαχρονικό αίτημα της Τουρκίας προς την Ελλάδα άλλα και τις χώρες επιρροής όπως ΗΠΑ , Γερμανία , Γαλλία, Ρωσία, Αγγλία για να είναι περισσότερο συνεργάσιμη μαζί τους και να μην απειλεί την Ελλάδα και την διάσπαση του ΝΑΤΟ, αυτό βέβαια είναι πρόσχημα γιατί η Τουρκία δεν ικανοποιείτε ποτέ και με τίποτα και απλά το 40% της Κύπρου της έχει ανοίξει την όρεξη για όλο τον υπόλοιπο Ελλαδικό χώρο . Πρώτων : γιατί θεωρούν τους εαυτούς τους συνεχιστές της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας  και αρχηγικό κράτος όλων των Μουσουλμάνων . Δεύτερων : Δεν έχουν χωνέψει ποτέ την απελευθερώσει της Ελλάδας και την απώλεια τού Ελλαδικού χώρου του γεωστρατηγικού πεδίου και της τεράστιας οικονομικής παροχής που διάθετε όλα αυτά τα χρόνια που τα κατείχαν ως Οθωμανική Αυτοκρατορία .

Θα κάνουν τα πάντα για να καταλάβουν τον Ελλαδικό χώρο ξανά , οικονομικά , πολιτικά και δεν τούς νοιάζει όσο χρόνο και να περιμένουν και πόσο αίμα θα χύσουν για να καταλάβουν την Ελλάδα . Η αποστρατικοποίηση πού ανέφεραν και τα πλέον επίσημα χείλη του Βουλευτή της ΝΔ  Συρίγου είναι μία τεράστια πρόοδο και επιτυχία της Τουρκίας μετά από το 1974 , είναι πλέον κατανοητό σε όλους μας ότι η Ελλάς είναι προς πώληση από την Ελληνική κυβέρνηση με την ανοχή της Ελληνικής βουλής . 

Το 2018 είχα μία πολύ έντονη συζήτηση με τον φίλο μού Ηλία - ο οποίος  είναι Έλληνας και έχει γεννηθεί στο Λίβανο λόγο οικογενειακής μετανάστευσης , εκεί λοιπόν γνώρισε τους ανθρώπους και έκανε φίλους και συγγενείς , συνδέθηκε πνευματικά με  το μοναστήρι της Σαϊντανάγια  ( Η μητέρα τού θεού) της Συρίας και με την γερόντισσα Δέσποινα μία ασκητική ψυχή μέσα στην έρημο της Συρίας διακονεί και καθοδηγεί πνευματικά την περιοχή ανάμεσα σε Μουσουλμάνους και Χριστιανούς  – πάνω στην συζήτηση κατά λάθος από τα νεύρα του ο Ηλίας μου είπε «Ο Μητσοτάκης θα αφοπλίσει τα νησιά και μετά θα ανοίξει η γη να τον καταπιεί , αυτό θα είναι το λάθος του και θα φάει τέτοια σφαλιάρα η ΝΔ και το πολιτικό σύστημα  που δεν θα καταλάβει από που του ήρθε» . 

- και του είπα λες τρέλες

 - και απαντάει δεν μιλάω εγώ

 – τότε σάστισα και του λέω η γερόντισσα

 – και απαντάει  θετικά  , Τότε δεν μπορούσα να διανοηθώ το μέγεθος της προδοσίας πού έχουν αποφασίσει ,  αλλά πλέον σήμερα είναι γεγονός . 

  Τελευταία φόρα που μίλησα με την γερόντισσα  και πήρα πνευματικές συμβουλές , μου είπε «Η υπομονή είναι Αρετή» αυτό την περίοδο του κορονοϊού όπου η κυβερνήσεις κυνηγούσαν τους λογικούς πολίτες και είχα χάσει την δουλεία μου με βοήθησε να μην χάσω τα λογικά μου σε μία περίοδο παράνοιας και αλλοφροσύνης.