Η Ελλάδα στην δίνη του πολέμου της Ουκρανίας

By Troktico, 28 August, 2024

 

 

Γράφει το troktico

   Επίκειται μεγαλειώδες πλήγμα στην γέφυρα Κέρτς της Κριμαίας , με δυτικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς με την συνέργεια διαστημικού όπλου . Η αντίδραση της Μόσχας θα είναι τερατώδης . Η Ουκρανία θα ζητήσει αεροπορική συνδρομή από το ΝΑΤΟ και την δημιουργία αντιβαλλιστικής ασπίδας . Η Πολωνία και η Ρουμανία θα ενεργοποιήσουν το αντιβαλλιστικό σύστημα ΤΗΑΑDΌλα θα λάβουν χώρα κατά την διάρκεια της αεροπορικής άσκησης Ramstein flag , φέτος επιλέχθηκε η Ελλάδα για την διεξαγωγή της , δίδοντας το απαιτούμενο στρατηγικό αεροπορικό βάθος – ανεφοδιασμός υποστήριξη – στα Νατοϊκά αεροσκάφη . 

   Η Μόσχα ενεργοποιεί τον θόλο στην Κριμαία – φυσαλίδα σε ακτίνα 600 Km παρεμβάλλεται και καταρρίπτεται οτιδήποτε , μη εξαιρουμένων των δορυφόρων . Αερομαχίες θα λάβουν χώρα πάνω από την Μ. Θάλασσα και την Α. Ουκρανία – πρ. Ιωσήφ Βατοπεδινού – ρωσικά αεροσκάφη με εξωτικούς κινητήρες συνεχούς λειτουργίας πλέον των 30 ωρών χωρίς ανεφοδιασμό , θα δώσουν στην Μόσχα τον πλήρη εναέριο έλεγχο , με ταυτόχρονη καταστροφή των συστημάτων ΤΗΑΑD σε Ρουμανία και Πολωνία . 

   Στην Γεωργία εκρήγνυται επανάσταση – εμφύλιος . Η Μόσχα καταλαμβάνει την Γεωργία και επιτέλους αποκτά χερσαία σύνορα με Αρμενία – Ιράν και τον έλεγχο των αγωγών φυσικού αερίου - του υπό ένταξη στα BRICKS Αζερμπαϊτζάν – διαμέσου της Τουρκίας προς την Ευρώπη ακινητοποιώντας την ,  με την ανανέωση της συνθήκης του Κάρς . Η Μόσχα είναι πλέον έτοιμη για την Μεγάλη μάχη , από την Νορβηγία μέχρι τον Περσικό κόλπο με – εξέχουσα – την Κριμαία . 

   Υ.Γ.  Η Κριμαία προδεσπόζει – προμαχώνας – τριών θαλασσών , της Μ. θάλασσας  της Κασπίας  και της Μεσογείου .