Στείλτε μας τα άρθρα σας στο info@troktico.com 

Η Σιωνιστική Μοσάντ εκτέλεσε την Ισραηλινή Μοσάντ

By Troktico, 20 September, 2024

 

Γράφει το troktico

 

   Νετανιάχου  ο μεγαλύτερος προδότης του Ισραηλινού γένουςη ρίζα του ονόματος του είναι Βαβυλωνιακή  – αχ – ου , η Εβραϊκή είναι  -ηλ  , πυροδότησε τους πυροκροτητές , με στόχο την πρόκληση γενικότερης ανάφλεξης , την καταστροφή του Ισραήλ και την έλευση του παγκόσμιου Μεσσία στα Ιεροσόλυμα ως ειρηνοποιού .

   Η συντριπτική πλειοψηφία των κρατών μελών του ΟΗΕ 124 έναντι μόλις 14 και 43 παρόντες ψήφισαν την επιστροφή του Ισραήλ στα προ του 1967 εδάφη  . Στην ουσία η Τσεχία , η Ουγγαρία και η ΗΠΑ στήριξαν το Ισραήλ .

    Ταυτόχρονα η παντελώς ασύμμετρη επίθεση στο σύστημα κινητής τηλεφωνίας του Λιβάνου – εκρήξεις iphone – εντελώς άσχετη τεχνολογικά με την καταστροφή των βομβητών , νομιμοποιεί πλήρως το Ιράν – σαν Χεζμπολάχ – να χρησιμοποιήσει όπλα ηλεκτρομαγνητικού παλμού μικρής κλίμακας με βλήματα  – ρουκέτες πυροβολικού -  σύντομα το Ισραήλ θα βυθιστεί στο χάος του  ΧΡ– Χωρίς Ρεύμα .

   Η εθνική Ισραηλινή υπηρεσία πληροφοριών , ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη στην ηλεκτρονική επίθεση . Η ίδια υπηρεσία απέδειξε , ότι το κτήριο του Ιρανικού προξενείου , που βλήθηκε από Ισραηλινά αεροσκάφη την 14.04.2024 στην Δαμασκό , ήταν ήδη προ παγιδευμένο με εκρηκτικά – υπήρξε συνέργεια της σιωνιστικής Μοσάντ και των μυστικών υπηρεσιών του Σάχη – Αγιατολάχ

   Αυτός που πραγματικά χαίρεται , δεν είναι ο πρίγκηπας Σαλμάν της Σ. Αραβίας , αλλά ο Μέγας Πέτρος ο πέμπτος .    

 

 

 

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.