Το Κραματόρσκ θα οδηγήσει σε ολοκληρωτικό πόλεμο ΝΑΤΟ και Ρωσία

By Troktico, 22 March, 2024

 

 

Γράφει το troktico 

 

 

   Το troktico δικαιώνεται για τις προβλέψεις και τις αναλύσεις  του για ακόμα μία φορά . 

   Το Κραματόρσκ είναι το υπόγειο υπερστρατηγείο  –  αρχηγείο του ΝΑΤΟ στις πολεμικές επιχειρήσεις που διεξάγονται στην Ουκρανία , από εκεί οι στρατηγοί της δύσης συλλέγουν και μεταβιβάζουν πληροφορίες ελέγχουν το μέτωπο του πολέμου  Αν πέσει το Κραματορ τελειώνει ο πόλεμος και η Ρωσία θα καταλάβει πλήρως την Ουκρανία . Αυτό γράφαμε  στις αρχές Δεκεμβρίου ΕΔΩ 

   Πλέον οι Ρώσοι έχουν φτάσει πολύ κοντά σε αυτό το σημείο  –  έχουν περικυκλώσει την στρατηγικής σημασίας πόλη Τσασόβ Γιάρ 10 χιλιόμετρα μακριά από το Κραματόρσκ  γ¨ αυτό και βλέπουμε την Ευρώπη να μπαίνει σε πολεμικές ετοιμασίες .

    Οι πολεμικές ιαχές από τους πολιτικούς αρχηγούς των μεγάλων  ευρωπαϊκών χωρών είναι καθημερινές στα ΜΜΕ . Γαλλία  , Γερμανία και Μ. Βρετανία έχουν ενημερώσει τους πολίτες τους  για το ενδεχόμενο πολεμικής σύρραξής με την Ρωσία , ο στρατός τους πλέον έχει εισέλθει σε πολεμική ετοιμότητα. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και εδώ στην Ελλάδα  , η οποία λόγω της γεωγραφικής της θέσης αλλά και του ετοιμοπόλεμου στρατού της ( λόγο Τουρκίας ) θα γίνει εφαλτήριο -  Ramstein flag -του ΝΑΤΟ . 

  

 

Image
ΚΡΑΜΑΤΟΡΣΚ