Μετά το νομοσχέδιο για τα Σόδομα ο Μητσοτάκης θα φυγαδευτεί στο εξωτερικό

By Troktico, 10 February, 2024

 

 

Γράφει τό troktico 


 

Μιλώντας για το νομοσχέδιο που αναμένεται να ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τους ομοφυλόφιλους γονείς …να κοιμούνται ήσυχοι …αφού ο ίδιος φροντίζει να προχωρήσει τα σχέδιά του παρά την οργή βουλευτών του και το κατηγορηματικό «όχι» της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Μετά το νομοσχέδιο για τα Σόδομα ( Γάμος ομοφυλόφιλων ζευγαριών )  η Ελλάδα θα εισέλθει σε πολιτική τρικυμία , όπως έγινε και με την Συμφωνία των Πρεσπών . Θα είναι πολύ δύσκολο να δεχθεί ο λαός τον νόμο και οι Βουλευτές που τον ψήφισαν θα είναι ξένο σώμα και πολύ δύσκολο θα ξανά  εκλεγούν, αυτό θα δημιουργήσει πίεση και στον αρχηγό τους τον Κυριάκο . 

Η διεθνής σκηνή που ελεγχθεί την Ελλάδα θέλει το χρυσό παιδί της - Μητσοτάκη Κυριάκο - να είναι στο τιμόνι του προτεκτοράτου , ο οποίος ακολουθεί πιστά της επιταγές τους , αλλαγή πληθυσμού , κατάργηση της οικογένειας , κατάργηση της ορθοδοξίας , πλήρης αποστρατικοποίηση των νησιών και μερική της ηπειρωτικής χώρας , μεταφορά του πλούτου της Ελλάδας σε παγκόσμιες ιδιωτικής εταιρίες , ιδιωτικοποίηση του νερού , εμπλοκή της Ελλάδας σε πόλεμο εκτός συνόρων για συμφέροντα άλλων κτλ. Τού έχουν υποσχεθεί προστασία και πολύ καλή θέση σε διεθνές επίπεδο - politico - δεν είναι μυστικό ούτε tabooπλέον , το ίδιο εξάλλου έγινε και με τον Θοδωρή Ρουσόπουλο πριν μερικές εβδομάδες , όμως ο Κυριάκος θα τιμηθεί με πολύ καλύτερη θέση ο ίδιος και η οικογένεια του που σε περίπτωση κατάρρευσης της χώρας θα φυγαδευτούν στο εξωτερικό.    

Η διακυβέρνηση της χώρας θα εισέλθει πλέον σε περιπέτειες και επικίνδυνους καιρούς. Αναταραχές και πτώχευση θα είναι σε καθημερινή βάσει και αυτό θα είναι μόνο η αρχή. Το πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης θα κατάρρευση , ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ θα αναγκαστούν να ενωθούν με το πρόσχημα της διάλυσης της χώρας την οποία έχουν οδηγήσει μεθοδικά από το 1948 - σχέδιο Μαρσαλ και μετά  , και θα δημιουργήσουν μία κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ( που θα είναι δική τους σωτηρία ) και αναγκαστικά θα φέρουν τον Βασιλιά στο πολιτικό προσκήνιο γιατί αυτό είναι το τελικό σχέδιο τους .