Ο γάμος του Κασελάκη είναι η αιτία για τον βομβαρδισμό της Ορθόδοξης εκκλησίας στην Γάζα

By Troktico, 20 October, 2023

 

 

Γράφει το troktico 

Ο αποβλακωμένος Έλληνας τηλεθεατής παρακολουθεί σαν χάνος των κρυφό γάμο δύο ανδρών σε μία ξένη χώρα . 

Η τηλεόραση έχει στην Ελλάδα πρώτο θέμα τον γάμο δύο ανδρών , εν μέσο πολέμου σε Ουκρανία, Μέση Ανατολή, Αφρική – εν μέσο πείνας σε Ελλάδα με τεράστια ακρίβεια σε βασικά αγαθά , εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν – υποφέρουν δίπλα μας αλλά εμάς μας νοιάζει ο ομοφυλοφιλικός γάμος . Αυτή είναι η νέα κανονικότητα της Νέας τάξης πραγμάτων , πρέπει να αποδεχτούμε την ομοφυλοφιλία σαν κάτι εκ φύσεως . Σχεδόν το έχουν καταφέρει .

Κοιμόμαστε με τα τσαρούχια , όπως κοιμόντουσαν οι Ισραηλινοί φαντάροι που τους δολοφόνησαν στον ύπνο οι στρατιώτες της Χαμάς . Έτσι και εμάς ο Εωσφόρος μας κοιμίζει σιγά σιγά μέχρι να μας πάρει  στον ύπνο . Η σάπια ελληνική κοινωνία βρωμάει και δύσοσμή . 

Ο Άγιος Παΐσιος έλεγε όταν μία αμαρτία την κάνει ένας άνθρωπος η τιμωρία πέφτει σε αυτόν και την οικογένεια του , αν όμως γίνετε νόμος του κράτους τότε τιμωρείτε όλο το κράτος – έθνος . Την ημέρα που ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε γνωστή την τελετή του γάμου του με άνδρα , ο Ισραηλινός πύραυλος χτυπούσε το διπλανό κτήριο από την αρχαία εκκλησία του Αγίου  Πορφυρίου στην Γάζα και τα συντρίμμια του κτηρίου έριξαν παρακείμενο κτίσμα της μονής όπου είχαν καταφέρει να βρούνε καταφύγιο δεκάδες ορθόδοξοι χριστιανοί . Απολογισμός 18 νεκροί και αρκετοί τραυματίες . 

Αν ο γάμος των ομοφυλοφίλων γίνει νόμος τού κράτους τότε θα δούμε τρομερές καταστροφές στην Ελλάδα . Θα αρθεί η σκέπη της Υπεραγίας Θεοτόκου από την Ελλάδα που γιορτάζουμε 28 Οκτωβρίου μετά το έπος του 1940 .  Θα έχουμε χιλιάδες νεκρούς από σεισμό στο Αιγαίο , καταβύθιση του Αγίου όρους , τσουνάμι , ρέμπελο , πόλεμο με την Τουρκία , πείνα , έλλειψη νερού , θανατηφόρες ασθένειες , πολιτική αστάθεια , πνευματική στείρωση θα επέλθει στο έθνος των Ελλήνων , όλα αυτά είναι προφητευμένα . 

Αν δεν μετανοήσουμε και δεν αγωνιστούμε πνευματικά και σωματικά , τότε αυτή η γενιά θα τα ζήσει όλα μέσα σε λίγους μήνες .