Πλήρης επιβεβαίωση της Βηρσαβεέ Μανιάτη σε άρθρο του troktico

By Troktico, 25 June, 2024

 

 

Γράφει τό troktico

Η Βηρσαβεέ Μανιάτη σε σχόλιο που έκανε σε άρθρο ( Πλήρης επιβεβαίωση του troktico και Triklopodia – Η κρίση της Κούβας 1962 ωχριά στην ανωτέρω εξέλιξη ) του trokticoστις 14.06.2024 , επιβεβαιώθηκε πλήρως . 

   Το σχόλιο «Είμαστε ακόμη μέσα στην περίοδο του Πεντηκοσταρίου, που ξεκινάει , από το Μ. Σάββατο και τελειώνει την Πεντηκοστή. Η Πεντηκοστή είναι η τελευταία ημέρα, δηλαδή η γενέθλια ημέρα της Ορθόδοξης Εκκλησίας, που τιμάται το Άγιο Πνεύμα και φέτος συμπίπτει με την εορτή της Γέννησης του Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου . Πιστεύω, ότι αυτή είναι μία πολύ σημαντική ημέρα για να ρίξουν πυρηνικά , εφόσον είναι μία πολύ σπουδαία μέρα για την Ορθοδοξία και αυτοί θέλουν να εξαφανίσουν κάθε τι Ορθόδοξο και μάλιστα δια χειρός Ορθοδόξων, πολύ σπουδαίο αυτό. Πάρα πολύ σπουδαίο. Σύμφωνα με την αριθμοσοφία τους , την ημέρα αυτή κυριαρχεί το 666. Θεωρώ ότι την έχουν επιλέξει για να χτυπήσουν με πυρηνικά όλους τους συμμάχους του ΝΑΤΟ και τα ορθόδοξα κράτη βέβαια, δια χειρός της Ορθόδοξης Ρωσίας, που είναι το απόλυτο σχέδιο του σατανά . Να θυσιάσει Ορθοδόξους Χριστιανούς η Ορθόδοξη Ρωσία, ανήμερα της Πεντηκοστής , υπογράφοντας έτσι το απόλυτο συμβόλαιο με το σατανά . Δεν γνωρίζουμε, τι θα κάνει η Ρωσία . Μπορεί εφόσον εξακολουθούν να την προκαλούν και κινδυνεύει να το κάνει σε άλλη ημερομηνία, δηλαδή να μην ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των σατανιστών . Για αυτό έχει δίκιο το Τραχώνι και να έχουν την ευλογία του Κυρίου και του Αγίου Γεωργίου του Χοτζεβα, όσοι το υπηρέτησαν. Εμείς γνωρίζουμε ότι η Εκκλησία του Κυρίου, πολεμουμένη νικά και Πύλαι Άδου ου κατισχύσουσιν αυτής.  Ζει Κύριος ο Θεός - Βηρσαβεέ Μανιάτη» 

   Άρα έπεσε μέσα στην προβλέψει της ότι η Ρωσία θα χτυπηθεί την Πεντηκοστή , όπως και έγινε στην Κριμαία 23.06.24  - Οι Ουκρανοί κτύπησαν με ATΑCMS πολιτικούς στόχους και προκάλεσαν μακελειό στην Κριμαία με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες . Τρομοκρατικές επιθέσεις σε Νταγκεστάν και εισβολή στην Αμπχαζία , χτυπήθηκαν Συναγωγή και Ορθόδοξες εκκλησίες με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες εξελίχθηκαν τρίωρες μάχες, αποκεφαλισμοί και μαζικά πυρά από τους «τρομοκράτες» 23.06.24 . 

   Στις 24.06.24 η Ρωσία σήκωσε το “γάντι” με διάβημα του στην Αμερικανίδα πρεσβευτή, Λιν Τρέισι, για να την ενημερώσει ότι η Μόσχα κατηγορεί το Κίεβο και την Ουάσινγκτον ως εξίσου υπεύθυνες για την φονική πυραυλική επίθεση χθες στη Σεβαστούπολη της Κριμαίας. Ρωσικές πηγές μιλούν για έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ των δύο πλευρών με τις απειλές να πέφτουν “βροχή”. Ρώσοι αξιωματούχοι άρχισαν να περιγράφουν πως μπορεί να είναι τα ρωσικά αντίποινα. Αναμένουμε με αγωνία και για την χώρα μας τα αντίποινα της Μόσχας προς της ΗΠΑ ή το ΝΑΤΟ ! Τα οποία πλέον θα είναι σκληρά .

 

Σχετικά άρθρα : warnews247.grtriklopodia.grtroktico.com