Τέμπη : Μιλάμε για 20 δις . Τα χρήματα αυτά που πήγανε ; Μήπως ο σταθμάρχης ;

By Troktico, 3 March, 2023

 

Γράφει το troktico

 

Ο υπουργός μεταφορών Κωνσταντίνος Αχ. Καραμανλής δεν παραιτήθηκε λόγο συνειδήσεις από το δυστύχημα , αλλά των παραίτησαν λόγο ασυμβίβαστου Τού Ισιδώρου Ντογιακου με τον Ευάγγελο Ντογιακο ( Ιό τού πρώτου) δικηγόρο μετακλητό υπάλληλο στο Υπουργείο , αν δεν δήλωνε  παραίτηση ο Υπουργός τότε θα αναλάμβανε άλλος εισαγγελέας και όχι ο 'Εργολαβος' εισαγγελέας της ΝΔ Ισίδωρος Ντογιακος, όποτε δεν θα μπορούσαν να καλύψουν και να καθαρίσουν τις βρώμικες δουλειές τούς. Ξέπλυμα μαύρου χρήματος, παραβιάσεις ασφαλείας, υπέρογκες αποζημιώσεις για τα θύματα και τους συγγενείς. Ενώ τώρα θα τα ρίξουν όλα κάτω από το χαλί και θα πάρει το φταίξιμο ο ανθρώπινος παράγοντας. Σταθμάρχης, εργοδηγός, Ρομά, κακία στιγμή.

Απαιτούμε την άμεση καθαίρεση του Ισίδωρου Ντογίακου και των έλεγχο του από δικαστές , λόγο ασυμβίβαστου και εμπλοκής του ιού του , στις υποθέσεις του δυστυχήματος των Τεμπών και των κατασχέσεων 700.000 πρώτων κατοικιών . 

Ο ΟΣΕ έχει σπαταλήσει τόσα χρήματα όσα ο αντιστοίχως ΟΣΕ της Γαλλίας τα τελευταία 25 χρόνια  . Η Ελλάς έχει 2.500 χιλιόμετρα σιδηροδρομικό δίκτυο και η Γαλλία 45.000 , η Ελλάς έχει δίκτυο που στηρίζετε στο 1950 η Γαλλία το ανανέωσε πλήρως αυτά τα τελευταία χρόνια , αγόρασε καινούρια τρένα αύξησε την ασφάλεια , εκπαίδευσε υπαλλήλους κτλ. 

¨Όλα αυτά τα χρόνια μιλάμε για 20 δις εκατομμύρια ευρώ , να τονίσω ότι τελευταία φόρα που κάναμε εξοπλιστικό πρόγραμμα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ήταν πριν το 2000 και τα τελευταία δύο (2) χρόνια πήρανε απόφαση για εξοπλιστικό με 6 δις για αγορά μιας μοίρας αεροπλάνων και 4 φρεγάτες . 

 Μιλάμε για 20 δις . Τα χρήματα αυτά που πήγανε ;