Τέμπη : Σύγκρουση τρένων

By Troktico, 7 March, 2023

 

 

Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα


Κάθε φορά που οι Συμμορίτες της Διεθνούς Εγκληματικής Υπερδομής θέλουν να αποσπάσουν την προσοχή του κόσμου από την καταλήστευση του δημόσιου χρήματος, τις παρανομίες και τα εγκλήματά τους, προκαλούν μια εκατόμβη με πολλά θύματα που μόνο οι άλλοι Συμμορίτες μπορούν να αναγνωρίσουν, αλλά όχι ο «λαός».

Aυτό συμβαίνει διότι ο μέσος πολίτης αδυνατεί να πιστέψει ότι είναι δυνατόν να υπάρχει μια τόσο τεράστια συνομωσία, παγκόσμιας εμβέλειας. Στοές και παρακράτος σε κάθε χώρα, μια Μαφία ανήθικη, ανάλγητη και σατανιστική, που τα μέλη της συνδέονται στενά μεταξύ τους. Η σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη είναι αποτέλεσμα των πράξεών της.

Σύμφωνα με το κυβερνητικό αφήγημα, έφταιξε η κακιά ώρα, η ατυχία, ένας ανεύθυνος υπάλληλος που δεν έκανε καλά τη δουλειά του. Οι ευθύνες της πολιτικής ηγεσίας δεν μνημονεύονται ποτέ, σαν να μην υπάρχουν.

Μετά τον πόλεμο του Κόλπου και την εισβολή στο Ιράκ, η εγκληματική Υπερδομή πέρασε σε άλλα επίπεδα συνομωσίας: μαζικές δολοφονίες που εκτελούσαν άνθρωποί της, σκηνοθετημένες ως «τρομοκρατικές επιθέσεις» της Αλ Κάιντα με αποκορύφωμα την δήθεν πρόσκρουση αεροσκαφών Boeing πάνω στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου της Νέας Υόρκης και το Πεντάγωνο, την 11η Σεπτεμβρίου 2001 προκειμένου να περάσει ο τρομονόμος Patriot Act, που εγκαινίασε και την εφαρμογή της επικαιροποιημένης εφαρμογής της Παγκόσμιας Δικτατορίας.

Στην Ελλάδα, τα πολιτικά δρώμενα της μεταπολίτευσης χειραγωγήθηκαν με στημένες επιχειρήσεις όπως το «Πολυτεχνείο» του 1973 που ήταν πλήρως σκηνοθετημένο από Μοσάντ και CIA για να ακολουθήσει το επόμενο καλοκαίρι η προδοσία της Κύπρου και η ωμή παράδοσή της στον Αττίλα.

Ας θυμηθούμε επίσης πώς επετεύχθη η διάλυση του αμιγώς ελληνικού λιανεμπορίου προκειμένου να εισβάλλουν οι ξένες πολυεθνικές: ξεκίνησε με τους ταυτόχρονους εμπρησμούς των θρυλικών αθηναϊκών πολυκαταστημάτων Μινιόν, Κατράντζος Σπορ, Κλαουδάτος, Ατενέ, Δραγώνας και Λαμπρόπουλος από τρομοκρατικές οργανώσεις-φαντάσματα, ενώ το γονάτισμα της χώρας ολοκληρώθηκε με τις δολοφονίες ανθρώπων από τη 17 Νοέμβρη, τους φοβερούς εμπρησμούς των δασών μας με δεκάδες νεκρούς σχεδόν κάθε χρόνο, τα μνημόνια και την προδοσία της Μακεδονίας.

Συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ