Νεκρός ο Βασιλέας του Νότου , Ρα-ισί ο άρχων της Περσίας προφ. Δανιήλ  - προφ. Αγιοπαυλίτου μοναχού εν έτη 1838 - προφ. Τραχωνιού 2024 -2032

By Troktico, 21 May, 2024

Γράφει τό Troktico

 

Νεκρός ο Βασιλέας του Νότου 
Ρα-ισί ο άρχων της Περσίας προφ. Δανιήλ 

 
προφ. Αγιοπαυλίτου μοναχού εν έτη 1838

 
προφ. Τραχωνιού 2024 -2032

 

   Οι εκτελεστές – παγκόσμιοι δολοφόνοι - είναι οι ίδιοι που την 9 Σεπτέμβριου 2004 κατέρριψαν το ολοκαίνουριο στρατιωτικό ελικόπτερο  VIP  Σινούκ - ακατάρριπτο σε συνθήκες ειρήνης , δύο ανεξάρτητοι κινητήρες  κλπ τεχνολογικές καινοτομίες - στο Άγιο όρος φονεύοντας τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας μετά της συνοδείας του , επειδή απλώς πίστευαν ότι επέβαινε ο  Πούτιν , σε μια από τις πολλές άτυπες επισκέψεις του τότε , στον γέροντα του στο Άγιο όρος , τον οποίο επίσης δολοφόνησαν . 

   Κάθε συνειρμός με την 11.09.2001 και την καταστροφή των διδύμων πύργων είναι αυτονόητος , η εμπλοκή της εθνικής Ισραηλινής υπηρεσίας στην δολοφονία του Ρα-ισί είναι ανυπόστατος , ο εξοβελισμός και του Νετανιάχου ( Ποινικό δικαστήριο ) από το πολιτικό προσκήνιο , φέρνει το 2025 την πρώτη σάλπιγγα της Αποκαλύψεως –  θερμοπυρηνικός πόλεμος Ισραήλ  - Ιράν   και την ανάδειξη του προσδοκώμενου Ηγέτη στα Ιεροσόλυμα .

 

Image
ΠΡΟΦΗΤΗΣ-ΔΑΝΙΗΛ