Πλήρες επιβεβαίωση Troktico και Triklopodia - Κατάρρευση της «γραμμής Μαζινό» - πέφτει το Κραματόρσκ

By Troktico, 15 June, 2024

 

Γράφει τό troktico

 

Κατάρρευση της «γραμμής Μαζινό» - πέφτει το Κραματορσκ . 

 

   Η ανίκητη γραμμή Μαζινό τού Α παγκόσμιου πολέμου , το 1940 υπερκεράστηκε από το δάσος των Αρδεννών , πλαγιοκοπήθηκε και σε διάστημα δύο εβδομάδων η Γαλλία ηττήθηκε και συνθηκολόγησε.

 

   Ο ΑΝΣΚ - αντικειμενικός σκοπός των Ρώσων μετά την κατάληψη τού Μπαχμούτ ήταν η κατάληψη της γραμμής οχυρών , Κραματόρσκ - Σλαβιάνσκ . Η διάρρηξη τού μετώπου Κουράχοβο - Ποκρόφσκ θα πλαγιοκοπήσει τα οχυρά.

 

   Το υπέρ - Στρατηγείο τού ΝΑΤΟ , βρίσκεται σε βάθος 1700 μέτρων και αποτελεί των κεντρικό υπόγειο σταθμό εφοδιασμού των Ουκρανικών δυνάμεων. Η Ουκρανία διαθέτει το πλέον εκτεταμένο δίκτυο υπόγειων  τούνελ στον κόσμο, 22.000 χιλιομέτρων . Το σύνολο των στρατιωτικών εφοδίων και όχι μόνο μεταφέρεται από τα εξωτικής - διαστημικής τεχνολογίας τούνελ - υαλοποιημένα τοιχώματα σε κενό αέρος - η κατάληψη της Οδησσού και τού Κιέβου χωρίς υπόγειο εφοδιασμό , είναι θέμα χρόνου μετά την καταστροφή τού κεντρικού τερματικού ανεφοδιαστικού κέντρου. 

 

   Οι Ρώσοι αφού βρεθούν στα μετόπισθεν και απαξιώσουν τα οχυρά , με υπόγειες πυρηνικές εκρήξεις θα διαρρήξουν τα τούνελ. 

 

   Η επίθεση ξεκίνησε σήμερα γι' αυτό εχθές έκανε προτάσεις ειρήνης ο Πούτιν. Η εμπλοκή τού ΝΑΤΟ - Ramstein flag  - πλέον θα είναι απίστευτη και τερατώδης .

 

   Ευχαριστούμε την Βηρσαβεέ Μανιάτη ( info@troktico.com) για τα θετικά και εύστοχα σχόλια -  Να θυσιάσει Ορθοδόξους Χριστιανούς η Ορθόδοξη Ρωσία  - η ορθόδοξη Ρωσία έχει χτυπήσει  την Ελλάδα στο πρόσφατο παρελθόν;  «Νέα Αγχίαλος - Δέχθηκε επίθεση το Ν.Α.Τ.Ο ;   F-16 και το μυστήριο της έκρηξη στην αποθήκη πυρομαχικών 111 ΠΜ !» 

 

Image
ΝΑΤΟ-ΡΩΣΙΑ.
Image
ΠΟΥΤΙΝ-ΠΥΡΑΥΛΟΣ